Maksimir će u srijedu BITI PRAZAN?

Facebook

Donosimo nekoliko mogućih razloga što će Maksimir biti vjerojatno prazan, a vi sami odlučite koji bi mogao biti.

Samo da vas podsjetimo, u slučaju da ste zaboravili, Dinamo za dva dana igra protiv Arsenala u najelitnijem nogometnom natjecanju, Ligi prvaka. Euforija oko utakmice osjeti se vjerojatno samo u svlačionici Plavih, a već kojih pedesetak metara dalje čuju se samo krikovi divljih životinja iz zoološkog. Činjenicu da će stadion vjerojatno biti skoro prazan potvrđuje i kronični nedostatak redova ispred blagajni.

O, kako su otužno i jadno izgledale maksimirske blagajne jutros. Onako nove, renovirane, svježe obojene u plavo, a nikoga da ih obiđe. Tek pokoji otac koji svog sina želi odvesti na povijesnu utakmicu s velikim Arsenalom, a pritom se kupa u znoju jer vjerojatno neće moći platiti režije ovaj mjesec. O razlozima ovako velikog odaziva možemo samo nagađati.

Jesu li karte možda preskupe? Pa samo 500 kuna je za zapad dolje, istok je tek bijednih 400 kuna, a “kikiriki” od 200 kuna možete dati za sjever. Sumnjamo da je u tome problem, možda je bojkot još u pitanju? Možda se ljudima nije svidjelo kako su Modri od 25 utakmica u skupinama na europskim natjecanjima ostvarili tek jednu pobjedu? Mogućih razloga za slab odaziv ima dosta, vi procijenite koji bi to mogao biti.


Komentari