MAĆEHINSKI ODNOS PREMA BILIĆU: Dobit će novi ugovor, ali prvo vlasnicima mora nešto dokazati

Facebook

Trenutno najboljem hrvatskom nogometnom menadžeru klanja se cijeli Otok, a njegovi skalpovi koje je poskidao svim velikim momčadima u Premiershipu u jednoj sezoni uči će u povijest.

Malo koji obožavatelj najvažnije sporedne stvari na svijetu ove sezone nije skinuo kapu ili barem zapljeskao Slavenu Biliću. Trenutno najboljem hrvatskom nogometnom menadžeru klanja se cijeli Otok, a njegovi skalpovi koje je poskidao svim velikim momčadima u Premiershipu u jednoj sezoni uči će u povijest. Od prosječne momčadi napravio je stroj koji melje sve pred sobom i pred kojim drhte velikani engleskog nogometa poput Manchester Uniteda, Arsenala, Chelseaja.

Većina klupskih glavešina s njim bi potpisala barem trogodišnji ugovor s malo debljom plaćom i praktički odriješenim rukama što se tiče sklapanja i upravljanja s momčadi. No, na Bilićevu nesreću, vlasnici West Hama ne spadaju u u tu većinu, upravo suprotno oni su iskazali veliko ne povjerenje prema Biliću.

“Dat ću Slavenu novi ugovor, ali ne prije siječnja 2017. godine. Želim se uvjeriti da nije čudo na jednu sezonu. Uvjeren sam da nije, ali o ugovoru ćemo razgovarati u siječnju ili na kraju iduće sezone”, rekao je Sullivan pa onda malo nahvalio Bilića.

“Siguran sam i u to da ga zanima isključivo projekt West Hama. Ne novac. Kao izbornik reprezentacije dobivao je 2000 funti tjedno, a mogao je imati puno puno više da je vodio bilo koji klub u Engleskoj ili nekoj drugoj zemlji. Njega samo zanima da izvuče najbolje iz svojih igrača i tek onda da za to bude financijski nagrađen”, kazao je suvlasnik West Hama, prenosi gol.hr

Bilić trenutno vodi bitku za četvrto mjesto Premiershipa koje vodi u Ligu prvaka, a izravna su mu konkurencija oba Manchester United i City. United mu je za petama i ima isti broj bodova kao i njegovi Čekičari, dok je City ispred s tek jednim bodom prednosti. Biliću do kraja sezone slijedi grčevita borba za to dragocjeno mjesto koje vodi u Ligu prvaka, ali već sada je svakako zaslužio veliko priznanje za ovosezonska postignuća.

>>> SPREMA MOMČAD ZA NOVU SEZONU: Bilić usred sezone obavio transfer i otkrio koga još dovodi na ljeto

>>> BILIĆ SPREMA VELIKE TRANSFERE: Na zanimljivom popisu želja našao se i bivši Dinamovac! (VIDEO)


Komentari