MA OVO JE NEMOGUĆE! Ovi huligani uopće nisu iz Hrvatske, evo odakle su zapravo (FOTO)

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Taj dio huligana, koji prema ovoj informaciji nisu iz Hrvatske, niti su državljani RH, uhićeni su i nalaze se u zatvoru u Francuskoj.

Prema neslužbenim informacijama, dio huligana koji su izazvali petominutni prekid utakmice Hrvatska – Češka u Saint Etienneu, nisu hrvatski državljani već državljani Srbije i BiH, prenosi Slobodna.

Tvrde kako je njihova informacija nije u potpunosti provjerena, ali isto tako tvrde kako je njihov izvor i više nego pouzdan, barem je do sada bio, tvrde. Informacija je došla iz TV krugova, nekih europskih TV postaja koje se bave prijenosom sportskih programa.

Taj dio huligana, koji prema ovoj informaciji nisu iz Hrvatske, niti su državljani RH, uhićeni su i nalaze se u zatvoru u Francuskoj i nad njima se provodi kriminalistička obrada.

“Uvozni” huligani spašavaju stvar?

Prema neslužbenoj priči neki od ovih prijestupnika, odnosno nogometnih huligana uspjeli su nabaviti dresove hrvatske nogometne reprezentacije, te su tako u kockicama izazvali prekid utakmice, koji hrvatsku nogometnu reprezentaciju na koncu može koštati nastupa na Euru ili nastupa u nekim od predstojećih kvalifikacija. Dok je jedan dio huligana bio u kockicama, drugi je dio bio obučen u civilnu odjeću.

Kako bi se zaista moglo raditi o “uvoznim” huliganima daje naslutiti i reakcija hrvatskih navijača, koji su se u jednom trenutku, nakon bacanja baklji fizički sukobili sa izazivačima nereda. Zasigurno bi svima u Hrvatskoj bilo puno lakše ako se pokaže da su nered izazvali “uvozni” huligani, a na taj bi se način i poništila osuda prema Torcidi prema kojoj sada svi upiru prstom.

>>> BIVŠI NAVIJAČ PROGOVORIO O DRUGOJ STRANI NAVIJANJA: ‘Reći ću vam istinu o divljanju na tribinama’

>>> NAJAVILI NEREDE ZA SLJEDEĆU UTAKMICU: Huligani objavili detaljan nacrt i poslali sablaznu poruku! (FOTO)

>>> NAVIJAČ U POTPUNOSTI UNIŠTIO HULIGANE: Provjerite što im je napravio nakon utakmice (FOTO)


Komentari