Luka Modrić otkrio koje su mu dvije najveće želje do kraja karijere

Uoči subotnjeg El clasica Luka Modrić otkrio je koje su mu dvije najveće želje koje želi ostvariti prije kraja karijere.

Real Madrid u subotu dočekuje Barcelonu u najvećem derbiju svjetskog nogometa. Real zaostaje čak 11 bodova za Barcom, doduše ima i utakmicu manje, te će subotnji ogled možda biti i ključan za rasplet oko naslova prvaka.

Luka Modrić, koji je proglašen najboljim igračem na nedavno završenom klupskom svjetskom prvenstvu, dao je svoje mišljenje o derbiju.

“U dobroj smo formi i sretni smo što nas prije Božića očekuje velika utakmica. Spremni smo i dobro raspoloženi. Nadam se da ćemo pobijediti i približiti se Barceloni”, rekao je Modrić za španjolske medije te dodao:

“Bitno je da budemo ujedinjeni i odigramo kao momčad. Ne smijemo Barceloni ostaviti puno prostora jer imaju igrače koji to znaju kazniti. Dat ćemo sve od sebe da nadoknadimo zaostatak. Cilj nam je osvajanje Lige prvaka i španjolskog kupa. Navijači su uvijek uz nas, a tako će biti i sada. Stvorit će sjajnu atmosferu i dati sve od sebe kao i mi na terenu”.

Modrić je na kraju razgovora otkrio i koji su mu ciljevi prije završetka karijere.

“Dugo smo čekali Decimu pa bih to izabrao za najbolji trenutak u Realu, ali sve titule su lijepe i nezaboravne. Dolaskom u Real Madrid ispunio mi se san. Nema puno igrača koji su se uspjeli umiroviti ovdje, no ja to želim. Vidjet ćemo što će biti”, kazao je Luka koji je svjestan da su neke Realove nogometne veličina poput Casillasa ili Raula karijeru završavale u drugim klubovima.

No, nije to bila jedina želja Luke…

“Želim osvojiti nešto važno s Hrvatskom”, zaključio je kapetan naše reprezentacije.


Komentari