MODRIĆ OPSOVAO MAJKU SLOVENSKOM SUCU! Dio Slovenaca ga razapeo, a dio se složio s njim (VIDEO)

screenshot

U zadnjim trenucima utakmice Modrić je doslovce podivljao na slovenskog suca Damira Skominu zbog prekršaja na Ronaldu i pritom mu opsovao majku.

Real Madrid je u polufinalu Lige prvaka s 1:0 porazio Manchester City i uz sjajnu igru Luke Modrića plasirao se u finale gdje će igrati s Atletico Madridom. Trenutno najbolji hrvatski igrač igrao je jednu od boljih utakmica ove sezone, a iz igre je, uz ovacije publike izašao, u 88. minuti kada ga je zamijenio Mateo Kovačić.

U zadnjim trenucima utakmice Modrić je doslovce podivljao na slovenskog suca Damira Skominu zbog prekršaja na Ronaldu i pritom mu opsovao majku. “Je*em ti mater slovensku u pi*ku”, dalo se iščitati s usana hrvatskog veznjaka.

Slovenci ga napali na Facebooku

Modrićeva psovka izazvala je burne komentare na Facebooku, gdje su Slovenci pošteno uzeli “na zub” Luku i vratili mu istom mjerom. Ima tu svakakvih pogrdnih kometara, nazivaju ga “hrvatskim prascem”, “štakorom”, “primitivcem”, “seljačinom”, dalje nećemo nabrajati jer su riječi isuviše proste.

No, bilo je onih koji su shvatili kako se možda ipak zanio i u afektu malo pretjerao. “Bravo Modrić, slažem se s tobom”, “Ma meni je on kralj”, “Istina, sudac je bio loš”, komentirali su neki Slovenci.

>>> MODRIĆ PROTIV MANCHESTER CITYJA: Pogledajte kakvom je majstorskom igrom ‘ugušio’ protivnike (VIDEO)


Komentari