LOVREN PONOVNO OZLIJEĐEN: Ova ozljeda mogla bi biti njegov kraj u Liverpoolu? (VIDEO)

Facebook

Novi na popisu ozlijeđenih, koji je sada poprilično dug, jest Dejan Lovren koji je u protekloj utakmici sa Stokeom.

Ova sezona, kao ni prošla, nije baš najuspješnija za stopera hrvatske reprezentacije i Liverpoola, Dejana Lovrena. Nakon što je bio predmet poruge zbog loših igara, praktički od svog dolaska u Liverpool, Lovrena su pogodile i ozlijede zbog kojih je bio dugo izbivao s terena. Tu valja dodati i vladavinu Rodgersa pod kojim je nekolicina igrača, uključujući i Lovrena bivala zanemarena. No, dolaskom Kloppa stvari su se malo okrenule na bolje, ali samo malo jer se Redsi nikako ne mogu otarasiti ozljeda.

Novi na popisu ozlijeđenih, koji je sada poprilično dug, jest Dejan Lovren koji je u protekloj utakmici sa Stokeom, u kojoj je Liverpool slavio, ozlijedio zadnju ložu. Lovren je u proteklih nekoliko mjeseci već ozljeđivao koljeno i gležanj, a ova ozljeda mogla bi mu opasno ugroziti i status u Liverpoolu jer je Klopp njegovim pauziranjem ostao bez braniča i bit će prisiljen dovesti nove.

Klopp je to već i potvrdio će morati potražiti novog braniča drugdje jer mu je ostao samo Kolo Toure (Škrtel, Sakho, Lovren, Gomez ozlijeđeni) koji nije spreman odigrati 90 minuta u engleskom ritmu. Kako je Lovren najomraženiji stoper u Liverpoolu, dolazak novog stopera ili više njih, značio bi veliku gužvu u tom dijelu terena i Klopp bi bio prisiljen nekoga prodati, a taj netko vjerojatno bio bi Lovren.

https://www.youtube.com/watch?v=GYlByJf1IJM

>>> OD PREDMETA PORUGE DO NAJBOLJEG U KLUBU: Bivši Dinamovac doživljava drugi preporod (FOTO)

 


Komentari