LOVREN OZLJEĐEN, DAVALI MU KISIK, Bogdan obranio tri penala (VIDEO)

Facebook

U sinoćnoj utakmici Liverpoola i Carlisle Uniteda u Capital One kupu, teško je stradao naš reprezentativac Dejan Lovren. 

Lovren je travnjak morao napustiti nakon što je u nezgodno doskočio i iskrenuo gležanj. Iako se na snimci ne vidi najbolje, čini se kako bi čak moglo biti govora o prijelomu, a i činjenica da su ga iznijeli s kisikom na ustima govori o težini ozlijede. Liverpool bi trebao u skorije vrijeme objaviti koliko Lovrena neće biti, ali prema onome što smo vidjeli ne izgleda baš najbolje. No, ništa još nije potvrđeno. Ozlijeda bi mogla zadati glavobolje ne samo Rodgersu, kojemu se stolica trese, a on samo što ne padne s nje, već i “izborniku” reprezentacije Čačiću kojeg čeka Bugarska za dva tjedna.

https://www.youtube.com/watch?v=EK30WFzPLso

Ovu utakmicu, osim Lovrenove ozljede, obilježio je i pričuvni vratar Liverpoola Adam Bogdan. Čovjek je ušao tiho ove sezone, negdje u moru skupo plaćenih pojačanja, zagubilo se ime vratara koji je došao bez odštete, a sinoć se baš on pokazao kao veliko pojačanje. Kako je Liverpool startao, blago rečeno, užasno, a niti jedno pojačanje se baš nije pokazalo, Bogdan je prva svijetla točka ove sezone. Liverpool je poveo u 34′ preko Ingsa, a deset minuta kasnije izjednačio je Asamoah. Rezultat je ostao isti sve do kraja produžetaka, pa se pobjednik tražio izvođenjem jedanaesteraca. Blijedi dojam koji su ostavili Resdi popravio je Bogdan obranivši tri jednaesterca i time osigurao prolazak u osminu finala Capital One kupa.

https://www.youtube.com/watch?v=1NKwVSL6X_I

Komentari