LOVA DO KROVA: Mamiću preko 10 milijuna eura od novog transfera

Facebook

Talijasnki velikan Inter već neko vrijeme prati igrača Modrih, a nedavni potresi u klubu otvorili su idealnu priliku za novi pokušaj dovođenja.

Nakon što je na ljetnom prijelaznom roku bio meta velikih europskih klubova, Marko Pjaca, ipak nije prodan. Za njega je najkonkretnije zagrizao Milan, ali Berlusconi nije poslao dovoljno visoku ponudu za mladog krilnog igrača. Po završetku roka za Pjacu se “zakvačio” drugi milanski klub, Inter.

Zagreb je nedavno posjetio, na ogledu s Olympiacosom, Dejan Stanković i to ne kao gledatelj već u skautskoj službi. Iako se opovrgavalo da je došao gledati baš Pjacu, nove glasine kažu kako je Inter spreman već na zimu ponuditi desetak milijuna eura. Poznato je kako Inter ima već uspostavljenu trgovinu s Dinamom, uzimali su na zimskim prijelaznim rokovima i Kovačića i Brozovića, a trgovina između ova dva kluba seže još tamo od Darija Šimića.

No, sada se pojavljuje drugi problem, a to je, pogađate, novac. Kako je Inter ovoga ljeta aktivno trgovao i prodavao, nije im ostalo više od desetak milijuna eura za trošenje na nova pojačanja koja im očajnički trebaju, barem što se tiče veznog reda i napada jer su do sada zabili svega 12 pogodaka u prvenstvu. Manciniju bi dobro došao jedan eksplozivni igrač koji može zabiti i kreirati pogodak, ali manjak novčanih sredstava predstavlja problem.

Nedavni potresi u klubu, od pada u HNL-u do opraštanja od Lige prvaka, a moguće i proljeća u Europi, mogu biti idealna prilika za velike klubove da krenu u lov na Pjacu, a to znači samo jedno za Dinamo i Mamića- Lova do krova.

Pjaca trenutno, prema Transfermarktu, vrijedi 6.5 milijuna eura, a uzmemo li u obzir kako mu je tek 20 godina, već igra u reprezentaciji, Ligi prvaka i ima pokoji trofej u džepu, otkupna cijena mogla bi premašiti i 15 milijuna eura. Imajte na umu da je riječ o Mamiću koji je prodao Šimunovića za 7.5 milijuna eura, ukoliko se još sjećate Šimunovića.

>>> INTER nakon HODŽIĆA zagrizao za još jednog DINAMOVCA

>>> DINAMO opet otvara vrata trgovine INTERU, nevjerojatno je TKO JE NOVA META

>>> PRIJETI LI DINAMU EGZODUS? Snovi se rasplinuli u hipu


Komentari