LOŠE VIJESTI ZA HRVATSKI NOGOMET: Fanovi proglasili Kovačića jednim od najgorih (FOTO)

Facebook

Navijači Real Madrida proglasili su Matea Kovačića jednim od najgorih igrača nakon utakmice prošlog kola.

Jedna ne baš tako dobra vijest stigla je iz Madrida. Naime, navijači Real Madrida proglasili su Matea Kovačića jednim od najgorih igrača nakon utakmice prošlog kola u kojem je Real jedva svladao slabašni Las Palmas rezultatom 2:1.

Španjolski dnevni list AS proveo je anketu nad nešto više od 11 tisuća navijača koji su ocjenjivali igrače nakon utakmice, to jest koji su trebali kazati tko je od igrača zadovoljio u posljednjoj utakmici. Najbolje su ocijenili vratara Navasa i veznjaka Casemira, koji je donio pobjedonosni pogodak, a najgorim su proglasili Isca i Matea Kovačića. Kovačić je u igru ušao u 60. minuti, ali nije ispunio očekivanja navijača i dobio je tek 10,6 posto glasova. Nije baš zadovljavajuće prošao ni Luka Modrić kojemu su dali 50,1 posto svojih glasova.

Nije tajna kako Real posljednje vrijeme igra loše, a već se navelike govori o čistkama koje će se provoditi krajem sezone u kojima se spominju i imena našeg dvojca koji brani boje Galacticosa. Naravno, ovaj poražavajući podatak vjerojatno je vidio i izbornik Čačić koji već ranije najavio kako će igrati samo oni igrači koji nastupima u klubovima to zaslužuju. Nastavi li Kovačić s ovako lošom formom nije nemoguće da izgubi mjesto u prvoj momčadi kod Čačića jer je kandidata na njegovoj poziciji mnogo, a većina konkurenata (Brozović, Pašalić, Badelj) igra u puno boljoj formi.

Bilo kako bilo, Kovačić će se morati uskoro probuditi jer je proces prilagodbe španjolskom nogometu već odavno prošao, a on još uvijek nije niti blizu stalnog igranja u prvoj postavi, što je jedan od uvjeta Čačića za igru u repki.

FUTBOL.AS.COM
FUTBOL.AS.COM


Komentari