LOKOMOTIVA SRUŠILA HAJDUK: U završnici Bijeli ‘izgubili’ čisti penal

Sanjin Strukic/PIXSELL

Utakmica je tako završena u posvemašnjoj nervozi.

Lokomotiva je pobijedila Hajduk s 2-1 (1-0) u dvoboju 23. kola Prve hrvatske nogometne lige, u uzbudljivoj i neizvjesnoj, ma čak i dobroj utakmici sve do zadnjih trenutaka. Hajduk je mahom napadao, Lokomotiva prijetila iz protuudara, a dvoboj je obilježilo i nekoliko manjih naguravanja, ali i krivih sudačkih procjena.

Prvu pravu, ali istinski pravu prigodu promašio je Hajduk, Jefferson se smotao nakon što je bio pronađen sam ispred vratara Lokomotive. Za takav promašaj uvijek brzo dođe kazna, te je Lokomotiva povela 23. minuti nakon brze akcije Fiolića, zabio je Grezda.

Hajduk se posve otvorio, stiskao iz sve snage do odlaska na odmor. A još odlučniji je bio u nastavku, no kad bi Lokomotiva krenula naprijed sve bi gorilo ispred Hajdukovih vrata.

Tako je u 53. minuti pogodak  za Lokomotivu bivši Hajdukov igrač Andrijašević, na asistenciju Leke kojem je u ovoj utaci oprošteno nekoliko kartona, zbog pretjerane grubosti.

Hajduk je smanjio pogotkom Tudora u 65. minuti nakon gužve u kaznenom prostoru. Unatoč slabijem brojnom stanju Hajduk je napadao iz sve snage i tražio u zadnjoj minuti jedanaesterac poslije namjernog igranja rukom Barišića u kaznenom prostoru.

>>> LOKOMOTIVA – HAJDUK: Evo što najviše brine momčad Damira Burića


Komentari