LOKOMOTIVA – HAJDUK: Evo što najviše brine momčad Damira Burića

Miranda Cikotic/PIXSELL

LOKOMOTIVA – HAJDUK sutra od 15 sati igraju drugi, mali derbi 23. kola HNL-a, kao uvertiru velikom u kojem se dan kasnije i 12 tramvajskih stanica dalje sastaju Dinamo i Rijeka.

Momčad Damira Burića imala je velikih problema u pripremama za zagrebačko gostovanje, jer u Splitu je bilo kišovito.

“Zbog vaterpolskih uvjeta morali smo posuditi kapice kod mog prijatelja Renca Posinkovića” našalio se Burić, ali ni Lokosima nije ništa lakše, niti je u Zagrebu manje “mokro” nego u Splitu, piše index.hr.

Obje momčadi će u vaterpolskim uvjetima “uživati” i na močvarnom terenu u Kranjčevićevoj, jer prošlog tjedna na utakmici koju su tamo igrali Zagreb i Dinamo najbolje se vidjelo kako je travnjak ozbiljno oštećen kišom koje u Zagrebu pada i ovaj tjedan. Osim neravnog terena Burića brinu ozljede bitnih igrača Milića, Velazqueza i Veleza, jer kako kaže “možda nijedan od njih neće nastupiti” ali i Lokomotiva, koja je dobro odigrala u prošlom kolu kod Rijeke, usprkos porazu?

“Dok je utakmica bila otvorena, Lokomotiva je imala nekoliko odličnih prilika. Opasna je u prekidima, s puno kvalitetnih, brzih, neugodnih igrača, dobrih u završnici i s razlogom je pri vrhu lige. Respektiramo Lokomotivu.”


Komentari