LEGENDA DINAMA TVRDI DA DALIĆ U ‘VATRU’ PROTIV ČEŠKE MORA BACITI DVA DINAMOVCA: ‘U sjajnoj su formi i mogu riješiti utakmicu’

Slavko Midzor/PIXSELL

Hrvatska je u nedjelju odigrala prvu utakmicu na Europskom prvenstvu te porazom od 1-0 razočarala kako rezultatom, tako i igrom.

Slaže se s tim i legenda Dinama, Silvio Marić, koji je u razgovor za Sportske novosti ustvrdio kako naši Vatreni nisu stvorili ozbiljniju šansu na utakmici.

“Da smo igrali dva dana ne bi zabili pogodak”, objašnjava u svom stilu popularni Mara.

Dodaje kako ovu utakmicu s Englezima treba zatvoriti te se koncentrirati na dva preostala, nama bitnija, sraza – protiv Češke i Škotske.

“Problem je što su Česi dobili prvu utakmicu. Oni su na mentalnom nivou puno bolji od nas. Ali, mi smo favoriti i treba ići po pobjedu”, rekao je Marić.

Smatra kako bi izbornik Zlatko Dalić trebao u vatru baciti dvojicu Dinamovaca koji su navikli rješavati utakmice.

“Igrač kad je u formi nije bitno u kojem klubu igra. Npr. Ivanušec, Orišić… Razmislio bih o njima jer oni su u sjajnoj formi. Obojica mogu riješiti utakmicu i uz ovu ekipu koju imamo” smatra Marić

Zaključio je kako je na njega najbolji dojam do sada ostavila reprezentacija Italije koju vidi kao jednog od favorita turnira.


Komentari