KUHA SE TRANSFER DESETLJEĆA: Rakitić bi mogao na ljeto iz Barcelone preći u velikog rivala

Ivan Rakitić

Barca mu još nije produžila ugovor pa su zainteresirani klubovi počeli kucati na vrata.

Do ljetnog prijelaznog roka ostalo je još nekoliko mjeseci, a već se navelike špekulira o transferima i to onima koji bi potresli nogometni svijet. Posljednje nagađanje jest da bi hrvatski reprezentativac i veznjak Barcelone, Ivan Rakitić, mogao preći u Real Madrid.

Naime, kako pišu Španjolski mediji, njegov transfer bio bi osveta za još jednu “pljačku” Barcelone. Katalonski klub opet se namjerio na igrača kojeg želi i Real Madrid. Nakon što su im pred nosom ukrali Neymara, sada to isto žele napraviti i s veznjakom Santosa, Lucasom Limom. Real je, navodno, odlučio vratiti Barceloni pa će vjerojatno pokušati dovesti Rakitića na ljeto.

Ovaj transfer zapravo uopće nije nemoguć jer Barca Rakitiću još nije produžila ugovor, a igrača kojeg žele dovesti je također playmaker tako da bi se stvorila mala gužva u njihovoj momčadi, ali dovoljno velika da se riješe Rakitića. Prema pisanjima španjolskih medija, Rakitić je navodno već obavio preliminarne dogovore s Realom, ali madridski klub nije jedini zainteresiran za njegove usluge jer su otprije interes pokazali Chelsea i Man Utd.

 

Komentari