KREĆE DESANT NA KOPENHAGEN! Ulaznice za utakmicu između Hrvatske i Španjolske razgrabljene u minuti

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Hrvatski nogometni savez (HNS) je danas u 11 pustio u prodaju oko 3500 ulaznica za sektor gdje će na Parken stadionu u Kopenhagenu biti smješteni hrvatski navijači.

Ulaznice su odmah razgrabljene, pa bi Hrvatska u osmini finala protiv Španjolske trebala imati ogromnu podršku.

Podsjetimo, ulaznice je bilo moguće kupiti preko UEFA-inog portala za ulaznice pomoću navijačkih kodova. Pomoću svakog koda mogle su se kupiti najviše četiri ulaznice. HNS je nakon samo par sati objavio kako su svi kodovi potrošeni.

HNS preporučuje svim navijačima, neovisno o zemlji iz koje dolaze u Kopenhagen, praćenje aktualnih informacija o pravilima ulaska u Dansku na službenim stranicama danskih vlasti.

Zlatko Dalić je u više navrata rekao kako ima veliku želju igrati u domaćinskoj atmosferi, a sada bi mu se ta želja mogla ostvariti jer do ulaznica je preko UEFA-ine stranice još uvijek moguće doći tako da je moguće da će Hrvatsku na utakmici pratiti još više navijača.

U petak 25. lipnja započet će slobodna prodaja ulaznica za neutralne sektore putem UEFA-inog portala za ulaznice ako ostane neiskorištenih ulaznica iz drugih kvota koje UEFA ima na raspolaganju.

Dosad je na utakmicama Eura odigranim u Kopenhagenu bilo dozvoljeno malo manje od 24 tisuće navijača.

UEFA je tijekom današnjeg dana organizirala i sastanak s medijima na kojem su prisustvovali liječnik hrvatske nogometne reprezentacije Zoran Bahtijarević i medicinski savjetnik za Euro 2020 Daniel Koch.

I s tog sastanka dolaze dobre vijesti za sve navijače. Bahtijarević i Koch su uvjereni da reprezentacije i navijači koji prelaze kontinent neće imati štetan utjecaj na javno zdravlje.

“U niti jednoj situaciji u životu niste 100 posto sigurni, pa tako ni u ovoj. Mislim da je gledanje utakmice na stadionu sigurno jer gledate u kontroliranim uvjetima u koje su UEFA i lokalni organizatori uložili puno truda kako bi sve bilo kako treba”, rekao je Bahtijarević.

Dodajmo kako su Danske zdrastvene vlasti pozvale sve navijače koji su bili na utakmici Belgije i Danske da se testiraju, jer je najmanje troje ljudi bilo pozitivno na koronavirus.


Komentari