KRANJČAROV PRVI VELIKI SUKOB: Nakon utakmice s Vardarom okomio se na klupsku zvijezdu

GNK Dinamo

S potpunim pravom Kranjčar je ‘izribao’ jednu od najvećih zvijezda kluba.

Premda Dinamo nije odigrao utakmicu na visokoj razini protiv Vardara, Kranjčar može biti zadovoljan pozitivnim rezultatom i mirno dočekati uzvrat u Zagrebu 20. srpnja. No, na jednog je igrača imao potpuno pravo biti ljut, a riječ je o Junioru Fernandesu. Pod kojim god trenerom Junior igrao, svojih se oscilacija, tvrdoglavosti i nonšalancije ne može riješiti, pa tako ni pod Kranjčarom. Junior.

“On je u Sloveniji bio odličan, napravio iskorak, a onda u jednoj natjecateljskoj utakmici, gdje postoji dodatan motiv, dodatna važnost, on odigrao toliko neodgovorno. Vidjeli ste i kod gola kako je dizao ruke, tražeći zaleđe, on je stao, igrač zabio gol. A zaleđa nigdje. Da smo imali visinu kod prekida, igrače koji se mogu bolje suprotstaviti njihovim visokim igračima, sigurno bih ga ranije izvadio”, kazao je Kranjčar koji je svjestak kako je u škripcu s Fernandesom jer nema adekvatne zamijene za njega.

“Ma, ne kritiziram ja njega zato da bih ga maknuo, nego zato da bih ga probudio. Reći ću ja to sve i njemu, razgovarat ću s njim, mora drugačije reagirati, ovo nije bilo dobro. On je pokazao da može bolje, puno bolje, to je ono što je činjenica i želim od njega to dobiti”, kazao je Cico, prenosi Jutarnji.


Komentari