KRAMARIĆU PREKIPJELO: Na zimu seli u talijanskog velikana?

Facebook

Kako su Kramariću 24 godine, krajnje mu je vrijeme da počne s ozbiljnijom karijerom, a Italija bi baš mogla biti idealna destinacija. No, koji bi mu klub najviše odgovarao?

Nakon što je poprilično ishitreno donio odluku prošle godine da iz Rijeke pređe u tada neafirmirani Leicester, mnogi su govorili kako će mu se to obiti o glavu. Na koncu mu se upravo to i dogodilo. Doveo ga je tadašnji menadžer Nigel Pearson kao veliko i najskuplje pojačanje do tada, ali kako je Leicester tada bio u horor lošoj formi Kramarić se nikako nije mogao uklopiti u sustav. U ligi su jedva opstali i osigurali novu sezonu Premiershipa, a onda preporod. Dolazi Ranieri sa novom politikom i motivacijom. Eksplodirali su Mahrez i Vardy, a Krama se u toj svoj katarzi izgubio s radara.

No, Europa još nije zaboravila da je Kramarić ubojit napadač i da je donedavno “trpao” kao lud. Kako je Kramarić nedavno izjavio, u intervjuu za jedan dnevni list, da je malo potišten zbog grijanja klupe i kako će kad tad ponovo proigrati, ako ne u Leicesteru onda u nekom drugom klubu, već drugoga dana počelo se špekulirati o nastavku njegove karijere.

Kako piše Gianluca Di Marzio na svojoj službenoj stranici, Kramarić bi vjerojatno mogao završiti u Serie A, a potražuju ga tri talijanska velikana, Inter, Juventus i Milan. E sada, kako su Kramariću 24 godine, krajnje mu je vrijeme da počne s ozbiljnijom karijerom, a Italija bi baš mogla biti idealna destinacija. No, koji bi mu klub najviše odgovarao?

Milan mijenja napadače kao čarape, a od Pippa Inzaghija nisu imali stalnu, kvalitetnu špicu više od dvije, tri sezone. U Juventusovu napadu je trenutno gužva kao na željezničkom kolodvoru, a sve vrhunski napdači (Zaza, Dybala, Mandžukić, Morata, Cuadrado). Preostaje jedino Inter, koji je ujedno i najbolja opcija s obzirom da je i ranije grizao kada je Kramarić bio u pitanju. Interu, naime, kronično nedostaje golgeter, a u Andreju vide svoje riješenje.

Problem bi im mogla predstavljati cijena. Kramariću su 24 godine, tako da se tu još da napumpati već ionako visoka cijena od 8 milijuna eura, koliko procjenjuje Transfermarkt. Inter može izdvojiti oko 10 milijuna, ali sve više od toga čini se nerealnim.


Komentari