KOVAČIĆ: Pogodilo me što sam otišao iz Milana

Facebook

Mladi veznjak Real Madrida nije ostavio ni trunku sumnje za koga će navijati u nedjeljnom derbiju između Intera i Milana.

Samo nekoliko tjedana nakon odlaska iz Intera, Kovačić već vapi za bivšim klubom. Nakon što je Benitezu slučajno izletilo da je Mateo doveden kako bi pojačao klupu Kraljevskog kluba, Kovačiću nije trebalo dugo da počne žaliti za bivšim klubom.

“Jako bih volio igrati derbi, siguran sam da će Inter pobijediti. Žao mi je što se sve oko transfera dogodilo tako brzo i pogodilo me što sam morao otići iz Milana. Atmosfera u klubu je fantastična i nadam se da će Inter izboriti Ligu prvaka dogodine”, ispričao je Kovačić za Gazzettu.

Prelazak u redove Los Galacticosa sigurno mu nije bio lak, pogotovo nakon što se počelo nagađati kako je on novi vođa ekipe. No, ponuda Reala se ne odbija.

“To je jednostavno klub kojem ne možete reći ne, to je san svakog igrača. Postignut je dogovor koji je zadovoljio obje strane i sretan sam što sam ostvario takav transfer, a tek mi je 21 godina”, komentirao je Mateo prelazak u Real.


Komentari