Kovač: ‘Nogomet pati, a pati i IMIDŽ HRVATSKE u svijetu’

Facebook

Jedan od najbolje odjevenih Hrvata, Niko Kovač, komentirao je stanje u hrvatskom nogometu.

Gotovo mjesec dana nakon izgona s klupe reprezentacije oglasio se bivši “izbornik” i jedan od najbolje odjevenih Hrvata, Niko Kovač. Komentirao je stanje u hrvatskom nogometu i gdje bi mogao nastaviti karijeru.

Stanje hrvatskog nogometa je, kaže, u teškoj situaciji i imidž Hrvatske pati. “Hrvatski je nogomet u vrlo teškoj situaciji. Nitko ne može biti sretan. Nogomet pati, a pati i imidž Hrvatske u svijetu. Bilo bi super kada bi suprotstavljene strane sjele i pronašle rješenje“, riječi Kovača prenosi goal.hr. Šteta što Hrvatska ne može odjenuti novo Armanijevo odijelo da malo popravi dojam.

Iako je neslavno završio, zadovoljan je svojim učinkom na klupi reprezentacije. “Trenutačno radim svašta pomalo, a kad gledam cijelu sliku, bile su to dvije uspješne godine na klupi Hrvatske”, kazao je Kovač.

Ljetos je, kaže, imao ponude iz Italije i Njemačke, ali nije bilo pravo vrijeme. “Ljetos sam imao konkretne ponude iz Bundeslige i Serie A, no nije bilo pravo vrijeme da preuzmem neki klub. Sada gledam puno utakmica, posjetio sam kamp Bayerna i dortmundske Borussije, imao sam priliku raspravljati s Kloppom i Guardiolom. Ulažem u svoje znanje“, ispričao je Kovač. Šteta što nije prihvatio ponude na vrijeme, već je mogao ekskluzivno iznijeti kolekciju jesen-zima za Boss ili Armani.

Komentari