KATASTROFA NA POMOLU: Huligani poslali novu stravičnu poruku HNS-u, slijede neredi?! (FOTO)

Facebook

Društvene mreže za sada su iznenađujuće mirne, što nije bio slučaj prije utakmice sa Češkom, kada se o neredima itekako govorilo, a ova poruka možda je samo zatišje pred buru.

Taman kako se cijela Hrvatska oporavila od sramote koju su joj priredili huligani na utakmici s Češkom u St. Etienneu, na Europskom prvenstvu u Francuskoj, počele su nove prijetnje. Najave da će opet biti nereda i kako će od stadiona u Bordeauxu “ostati samo nosivi stupovi” prešli su iz sfere društvenih mreža na ulice. UEFA je Hrvatsku kaznila sa sto tisuća eura, ali huliganima to očito nije dosta pa su po ulicama počeli vješati transparente sa jezivim porukama.

Naime, u Splitu su osvanuli transparenti koji jasno poručuju kako se na utakmici Hrvatske i Španjolske može očekivati novi huliganski ispad. Poruka, “Oslobodimo hrvatsku repku od huligana u loži, ne bi vam sutra bili u koži”, jasno govori kako se vjerojatno nešto kuha.

Izvor: Dalmatinski portal
Izvor: Dalmatinski portal

Društvene mreže za sada su iznenađujuće mirne, što nije bio slučaj prije utakmice sa Češkom, kada se o neredima itekako govorilo. Znači li to kako su huligani shvatili da su na društvenim mrežama sve, ali ne anonimni pa se sada sprema zatišje pred buru ili su ovo pak samo puste prijetnje? Kako god se okrene bilo bi kobno ovo shvatiti samo kao puste prijetnje jer kako smo vidjeli huligani su dobro organizirani i dobar dio njih još je navodno u Francukoj, odnosno, nisu se vratili u Hrvatsku.

>>> NAJAVILI NEREDE ZA SLJEDEĆU UTAKMICU: Huligani objavili detaljan nacrt i poslali sablaznu poruku! (FOTO)

>>> JAVILI SE AUTORI SRAMOTNOG TRANSPARENTA: ‘Želimo im poraze jer igrači u plavim kvadratićima igraju za…’

>>> POČELO ‘ČEŠLJANJE’ PO KUĆAMA: OVIM navijačima policija je jutros pokucala na vrata?

Komentari