KASNIJE ĆE SE PITATI ZAŠTO ŽELI OTIĆI: Dinamo najboljem igraču suptilno poručio, ‘ne trebaš nam’!

Facebook

Da se ovako nešto dogodilo Ibrahimoviću ili Cristianu već bi se oprostili od kluba.

Taman kad smo pomislili kako se Dinamo ove sezone u potpunosti ispucao s gafovima, oni su nas ponovno iznenadili i priredili neugodno iznenađenje. Iako ovaj gaf nije izazvao tektonske poremećaje kao onaj s Admijem i dopingom ili onaj s izbacivanjem juniora iz Lige prvaka zbog traljavosti nekih djelatnika kluba koji nisu bili u stanju prebrojati žute kartona iz šest odigranih utakmice, ovaj novi propust Dinama ipak se može nazvati itekakvim gafom.

Novi gaf, a nadamo se i posljednji

Naime, nakon nedjeljnog derbija Hajduka i Dinama, na kojem je splitska momčad slavila s minimalnih 1:0, pokunjeni i zbunjeni Modri uputili su se kući, ali su za sobom ostavili rep ili bolje rečeno mozak. Smiješno je razmišljati kako se ovako nešto može dogoditi jednom renomiranom europskom klubu, ali dogodilo se. No, da ne odugovlačimo više Dinamo je u Splitu zaboravio Ćorića!

Eto, koliko god komično zvučalo, Modri su nakon poraza u Splitu, osim bodova, ostavili i najboljeg igrača. Možda se Mamić kladio s Brbićem tko pobijedi dobiva najboljeg igrača protivničke momčadi, a možda Dinamo ipak ne mari baš toliko o svojim igračima koliko to voli isticati. Po Ćorića se na koncu vratio automobil, ali tek nakon što je on obišao okolicu Poljuda tražeći autobus i na koncu nazvao nekoga iz autobusa kako bi ih obavijestio da su ga zaboravili.

Mnogi na ovo ne bi zažmirili

E, sada, pokušajte samo zamisliti da se ovako nešto dogodi primjerice Zlatanu Ibrahimoviću, najboljem igraču PSG-a, ili recimo Cristianu Ronaldu, Leu Messiju, ma bilo kojoj prvoj zvijezdi kluba. Prvo bi tražili ispriku ispisanu vjerojatno na jumbo plakatima po cijelom gradu, a onda vjerojatno i kakve novčane naknade, a Cristiano i Ibrahimović bi se vjerojatno oprostili od momčadi i potražili novi klub. S druge strane svatko bi se od njih itekako ‘nadurio’ jer nitko živ u autobusu nije sjetio prijaviti njihov nestanak, no, Ćorić vjerojatno ne pripada rangu razmaženih nogometaša, pa će ovaj gaf Dinama vjerojatno pregristi isto kao i onaj jesenski kad je morao preko medija tražiti priliku u prvoj momčadi, iako je kvalitetom daleko ispred svih igrača koji igraju na njegovoj poziciji.

No, što je tu je, Dinamo je još jednom pokazao kako se olako spotiče o njima naizgled nevažne sitnice, ali one na koncu mogu rezultirati itekako dramatičnim i kobnim završetkom. Isto bi se moglo dogoditi i s Ćorićem u slučaju da ovaj gaf protumači kao poruku, “ne trebaš nam”.

>>> Na klupu Dinama uskoro bi mogao zasjesti novi trener…

>>> OVAKAV RASPLET NISMO PREDVIDJELI: U posljednjih osam kola HNL-a čekaju nas pravi trileri!


Komentari