KAPA DOLJE ZA FUTSAL DINAMO: Velikodušnom gestom oduševili navijače

Karlovac ovoga će petka ugostiti utakmicu finala Kupa regije Sjever u kojoj će snage odmjeriti Futsal Dinamo i Rugvica.

Nakon što je prošao gotovo sve dvorane i dijelove grada Zagreba, Futsal Dinamo svoju će iduću utakmicu odigrati na domaćem terenu izvan Zagreba. Karlovac ovoga će petka ugostiti utakmicu finala Kupa regije Sjever u kojoj će snage odmjeriti Futsal Dinamo i Rugvica. Karlovac je grad s dugom tradicijom podrške Dinamu i plavoj boji, pa nema sumnje kako će podrška Dinamu biti na razini onih utakmica u Zagrebu. Utakmica je na rasporedu u petak, 18. prosinca s početkom u 20:45, u SD Mladost.

Momčad Futsal Dinama svoj je nastup u finalu osigurala pobjedom na gostovanju protiv Novog Marofa (4:1), dok je Rugvica na domaćem terenu uvjerljivo svladala Rab rezultatom 9:4. Ovo će biti već četvrti međusobni susret ove dvije momčadi, dok je u prethodna tri susreta Dinamo pobijeđivao. Dinamu će ovo biti prilika da obrani naslov pobjednika kupa nakon što je prošle godine u finalu svladao Alumnus (4:3) i tom pobjedom osvojio svoj prvi trofej u klupskoj povijesti.

Karte za utakmicu navijači će moći kupiti od sutra na dobro poznatoj adresi KND BBB (Ilica 37) u Zagrebu, ali i u Karlovcu, a mjesto prodaje objavit će se naknadno na stranicama Futsal Dinama. Cijena ulaznica biti će standardnih 25 kuna. Od svake ulaznice Futsal Dinamo će donirati pet kuna OŠ Vladimir Nazor iz Škabrnje za nabavu informatičke opreme, stoji na službenim stranicama Futsal Dinama. Nema dvojbe kako će Futsal Dinamo nakon ove geste biti još omiljeniji kod navijača, iako ga već i sada vole previše.


Komentari