KALINIĆ ZABIO, Badelj i Pašalić ODIGRALI LOŠE (VIDEO)

Facebook

Kalinić je debi u Europa ligi za Fiorentinu okrunio pogotkom, ali utakmicu nisu dobili.

Prvi pogodak za Viole u utakmici protiv Basela djelo je Nikole Kalinića. Već u četvrtoj minuti napadač hrvatske nogometne reprezentacije uspio je ugurati loptu iza Vaclika. Sve je izgledalo dobro dok u 66′ Fiorentinin branič Rodriguez je dobio izravni crveni zbog vrlo ružnog starta. Niti deset minuta kasnije Bjarnason je od stative uspio ugurati loptu iza Sepea, a za konačnih 1:2 i preokret pobrinuo se Mohamed Elneny fantastičnom bombom u rašlje s kojih 25 metara. Badelj je odigrao svih 90′ kao i Kalinić, ali nije previše pokazao, Rebić nije bio ni na klupi.

https://www.youtube.com/watch?v=M-d-NikWxtw

Monaco se baš i nije proslavio u kvalifikacijama za Ligu prvaka izgubivši od Valencije, a nisu startali dobro ni u Europa ligi. Gillet je već u 11′ ošamutio Monaco, s krila je primio loptu i samo lagano puknuo prema Subašiću, a ovaj je loše odreagirao iako je bio na lopti. Mario Pašalić nije odigrao dobro prvo poluvrijeme i već od drugog dijela umjesto njega je Traore, a baš je on bio strijelac za izjednačujući pogodak za Monaco u 85′.

https://www.youtube.com/watch?v=t44YcM6FpSs

Debitant u dresu Celtica, Jozo Šimunović, odigrao je svih 90′ i nije previše griješio. Celtic je remizirao s Ajaxom, a utakmicu je obilježio sjajan pogodak Ajaxovog Schonea.

https://www.youtube.com/watch?v=x-o1GYxc4Ic

Lokomotiv je Sportinga tukao 3:1, a Ćorluka je predvodio svoju momčad kao kapetan svih 90′. Pogotke su postizali Samedov u 12′ za Lokomotivu, izjednačio je Montero u 50′, a onda se Lokomotiva probudila i u deset minuta potopila Portugalce.

Strinićev Napoli pobjedio je s 5:0 Club Brugge, ali našeg beka nije bilo ni na klupi, kao ni Dejana Lovrena u Liverpoolovu remiju s Bordeauxom. Valja spomenuti i kako su naši treneri prošli. Tudor je sa svojim PAOK-om remizirao s Gabalom, a Barišićev Rapid uspio je pobijediti Villarreal kod kuće.


Komentari