KAKAV PROPUST DINAMA: Zbog Mamićeve loše odluke klub ostao bez dvije velike zvijezde! (VIDEO)

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Ova dvojica mogla su Dinamo dovesti puno dalje samo da su na vrijeme došli u klub.

Ima Dinamo svoju prošlost što se tiče propusta kod dovođenja kvalitetnih igrača, a isto tako i kod prodaje igrača koji su kasnije postali zvijezde. No, ova dvojica mogla su Dinamo dovesti puno dalje samo da su na vrijeme došli u klub. Riječ je o Alžirskom tandemu iz reprezentacije Riyadu Mahrezu i Islamu Slimanju. Naime, još u doba kada je legendarni Vaha Halilhodižić vodio reprezentaciju Alžira, a to nije bilo davno, govorimo o 2014. godini, otkrio ovu dvojicu i pozvao ih u nacionalnu vrstu te ih odveo na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

https://www.youtube.com/watch?v=XFwcDoeBQic

Mnogi su ga prozivali zbog uvrštavanja neprovjerenih igrača u reprezentaciju, jer je Mahrez tada igrao u Championshipu, a Slimani u Le Havreu i bili su potpuno anonimni široj publici. Ono što je u uslijedilo u sezonama od 2014. na ovamo ravno je pravoj filmskoj priči. Ovaj dvojac sada zajedno vrijedi oko 35 milijuna eura, a o Mahrezovim partijama u dresu Leicestera bruji čitav svijet.

Vaha ih je prepoznao odavno još kada su zajedno vrijedili valjda milijun eura, a Islama Slimanija je kao trener Alžira, predložio i Dinamu koji ga na koncu nije kupio. Vjerojatno su isto mogli učiniti s Mahrezom koji je procvao tek ove godine, iako je Leicester već dvije sezone u Premier ligi, da je na klupi Dinama malo duže ostao Vaha koji bi se sigurno pobrinuo da Modri potpišu ovaj dvojac još dok ih se moglo dobiti za “kikiriki”.

https://www.youtube.com/watch?v=KC3AT0A5Bww

Mamić se pobrinuo da se s Halilhodžićem klub rastane na ružan način, ali Vaha je ipak bio gospodin pa je poslao preporuku, no, kako vidimo kupili ih nisu.


Komentari