JEŽINA NAPRAVIO OGROMAN GAF: Teško da će dobiti priliku nakon ovoga

Facebook

Kako je Eduardova karijera na vratima Dinama u posljednje vrijeme upitna, Ježina tu i tamo dobije priliku, ali nakon ovog gafa teško je da će mu Mamić na slobodi ukazati povjerenje.

Dinamo danas igra odlučujuću utakmicu Lige prvaka, nakon ove utakmice definitivno će se znati zime li Modri u Europi ili ne. No, nekima očito to ne predstavlja uzbuđenje, evo primjerice pričuvnom vrataru Dinama, Antoniju Ježini, koji je svoje putovanje u London – Prespavao!

Dok su se njegovi suigrači naslikavali po aerodromu, davali izjave i nabrijavali za utakmicu, Antonijo je snivao slatkim snom. Kako piše 24.sata, Ježina se zaboravio probuditi na let za London. Vjerojatno nije mogao odabrati gori trenutak u karijeri kada će prespavati tako važan dan. Kako je Eduardova karijera na vratima Dinama u posljednje vrijeme upitna, Ježina tu i tamo dobije priliku, ali nakon ovog gafa teško je da će mu Mamić na slobodi ukazati povjerenje.

Njegovo mjesto u momčadi preuzet će Marko Mikulić, a Ježina će o svome trošku ići u London i utakmicu pratiti s tribina. Antonijo, crni Antonijo.

>>> KRAJ PAKLENE ERE ZA NAVIJAČE DINAMA! BBB-ovci poručuju: ‘Vraćamo se tamo gdje pripadamo!’

>>> BBB-ovci najavili revoluciju: ‘SVOJU BORBU SELIMO NA ULICE, IMAT ĆETE NAS ZA VRATOM’

>>> MODRI SPREMNI ZA ARSENAL: ‘Ne idemo u London s bijelom zastavom. Dat ćemo sve od sebe’


Komentari