JESTE LI SPREMNI ZA ‘MORSKOG PSA’ JONASA: Pogledajte što može novo pojačanje Dinama (VIDEO)

FOTO: GNK DINAMO

“Doveli smo igrača na poziciji zadnjeg veznog gdje smo deficitarni i naravno da smo zadovoljni. Radi se o igraču kojeg smo dugo pratili i  vjerujemo da će donijeti momčadi ono što tražimo”, kaže Mamić.
“Morski pas” je uplivao u maksimirsko plavetnilo. Jonas Gomes de Sousa ili jednostavnije Jonas, novi je igrač Dinama. Moćni zadnji vezni stigao je iz Flamenga na jednogodišnju posudbu, a Dinamo ima pravo otkupiti njegov ugovor. Ovaj 24-godišnji veznjak do sada je igrao samo u brazliskim klubovima, odnosno, za Piaui, Comercial, Sampaio i Flamengo, a posljednju je sezonu odradio na posudbi u Ponte Preti gdje je bio standardan.

“Doveli smo igrača na poziciji zadnjeg veznog gdje smo deficitarni i naravno da smo zadovoljni. Radi se o igraču kojeg smo dugo pratili i za kojeg vjerujemo da će donijeti momčadi ono što tražimo”, rekao je nakon potpisa ugovora trener Modrih, Zoran Mamić.

Krase ga dva efektna nadimka

Jonas, kako sam tvrdi, nije puno dvojio kada je čuo da se Dinamo zainteresirao za njegove usluge. “Jako sam sretan što sam došao u Dinamo. Naravno da sam pratio europski nogomet dok sam bio u Brazilu, a kada sam čuo za interes Dinama i shvatio da se radi o klubu koji redovito osvaja naslove prvaka i igra u Ligi prvaka ili Europskoj ligi nisam uopće razmišljao nego sam odmah rekao da želim doći u Zagreb koji se čini kao krasan grad. Vjerujem da klub kao Dinamo ima sjajnu momčad i igrače koji su ostvarili silne uspjehe, ali isto tako vjerujem u sebe i siguran sam da mogu pomoći momčadi da budemo još bolji”, kazao je novi igrač Dinama koji je zbog svojeg stila igre zaradio čak dva nadimka, jedan je već spomenuti “morski pas”, a drugi je “Schweinsteiger iz Maranahaoa”.

Jonas se odmah priključio treninzima Dinama, što znači da bi trebao biti spreman već za prvu sljedeću utakmicu.

>>> DINAMO IMA VELIKE AMBICIJE ZA NOVU SEZONU: Mamić najavio veliko pojačanje u veznoj liniji

>>> NAPOKON PRONAŠLI ZAMJENU ZA ADEMIJA: Dinamo dovodi brazilskog Schweinsteigera (VIDEO)


Komentari