JEDI ČIPS, ŠUTI I GLEDAJ: Pogledajte kako izgleda Dinamova ‘moderna publika’ (VIDEO)

facebook

Vodstvo GNK Dinama već duže vrijeme “vodi rat” s mizernom posjetom gledatelja na Maksimiru.

Mnogo puta u klubu su naglasili  da su vjerojatno najveći problem za prazne tribine “huligani”, odnosno Bad Blue Boysi koji pale bengalke na stadionu, tuku se, i skandiraju uvredljive povike tjerajući time “normalnu publiku” sa stadiona. Kako su BBB već neko vrijeme potjerani sa stadiona sa tzv. “crnim listama”, odnosno popisom nepodobnih navijača koji se protive načinom na koji funkcionira njihov voljeni klub, mnogi se pitaju koji je sada razlog za prazni Maksimir? Iz kluba će imati odgovor i na to pitanje kazavši kako je infrastruktura stadiona loša, a prvenstvo nezanimljivo. Na posljednjem derbiju s Hajdukom i finalu kupa sa Splitom posjeta je i bila nešto veća, no to se itekako odrazilo na atmosferu utakmice.

Bilo kako bilo, evidentno je da Dinamu nedostaju pravi navijači koji zdušno i glasno podržavaju klub, a pritom ne mare na to što nema krova nad glavom, a stolice su prljave. Stolice njima ionako nisu ni potrebne zato jer pravi navijač stoji i podržava momčad na terenu dok prati utakmicu.

Očigledno je da se sastav ljudi na Dinamovom stadionu planski, drastično izmijenio od fanatičnih navijača koji su stvarali atmosferu gdje se protivnicima “ledila krv u žilama” do trenutnog stanja gdje se ulaznice dijele uz Ožujsko, a najveću euforiju ne izazivaju golovi Čorića i Pjace već dijeljenje čipsa po tribini!

Pogledajte atmosferu sa prethodno odigranog derbija sa Hajdukom…

https://vimeo.com/128145744


Komentari