JEDAN OSTAJE, DRUGI ODLAZI: Ćorić ne želi ni čuti za transfer, a njegov suigrač je već odabrao nasljednika

Facebook

I dok jedan talent odlučno tvrdi kako se raduje još jednom igranju po skupinama u Ligi prvaka, naravno, ako Modri uspiju osigurati plasman, drugi pak već bira svojeg nasljednika.

Raspisali su se i strani i domaći mediji o navodnom odlasku Dinamova dragulja Ante Ćorića u Manchester City. Priču su razradili detaljno do te granice da se stekao dojam da je Ćorić praktički već igrač Cityja, no, Ćorić pak tvrdi suprotno.

“Manchester City? Ma neka Englezi pišu što hoće, ne zamaram se tim stvarima. Možda jesam prošlih godina dok sam bio mlađi, sada više nimalo. Dapače, vidim se u Dinamu, želim opet s modrima zaigrati u Ligi prvaka”, kazao je Ćorić, prenosi Goal.

I dok jedan talent odlučno tvrdi kako se raduje još jednom igranju po skupinama u Ligi prvaka, naravno, ako Modri uspiju osigurati plasman, drugi pak već bira svojeg nasljednika. Naime, o odlasku Marka Pjace piše se i govori najmanje, a on je vjerojatno prvi koji će napustiti klub u ljetnom prijelaznom roku. Poznato je kako se za njega već duže vremena zanima Milan, koji je spreman ponuditi oko 15 milijuna eura, prema zadnjim napisima iz talijanskih medija.

Čak je i Pjaca svjestan da će sljedeće sezone vjerojatno napustiti Dinamo, a na pitanje tko će biti njegov nasljednik kada napusti klub odgovara: “Haha, nemam pojma. Na toj mojoj poziciji odskače Josip Brekalo. Možda on”.

>>> PEP GUARDIOLA DAJE 15 MIL. EURA TALENTIRANOG DINAMOVCA: ‘On je novi David Silva’


Komentari