JE LI OVO BIO PAMETAN POTEZ? Ćorluka napravio nešto što bi se malo tko usudio napraviti!

Facebook

Trenutno najbolji hrvatski stoper, Vedran Ćorluka bio je na pragu velikog transfera, kojeg je na koncu odbio.

Kako je Bayern Munchen nedavno zbog ozljeda ostao bez trojice najjačih braniča trebao im je pod hitno igrač koji bi pokrpao rupu na toj poziciji. Prvi “pick” Pepa Guardiole bio je baš Vedran Ćorluka, ali su se na koncu odlučili za Serdara Tascija, koji je ironično već na prvom treningu zaradio potres mozga.

Kako prenose ruski mediji Ćorluka je dobio ponudu za posudbu od Pepa Guardiole, ali ju je glatko odbio, pa se zato menadžer Bayerna morao okrenuti dovođenju nesretnog Tascija. Premda činjenica da je netko odbio Bayern zvuči malo suludo, a s druge strane možda i prehrabro, Ćorluka je imao opravdani razlog za ostanak u Rusiji. Razlog su, eto opet ironije, učestali problemi s tetivama i česte ozljede istih. Ćorluki očito odgovara ritam koji igra u Rusiji jer se strogo pazi da ga se ne troši previše i dozira mu se minutaža, dok bi ga u Bayernu dočekala vrlo vruća atmosfera i vjerojatno puno jači tempo.

Time bi riskirao novu ozljedu i  nastup na nadolazećem Europskom prvenstvu, a ruska liga dovoljno je zahtjevna da Ćorluka ostane u vrhunskoj formi, tako da je ova pomalo suluda odluka, na koncu ispala racionalna. Njegova Lokomotiva trenutno je na trećem mjestu ruske lige sa samo pet bodova zaostatka za prvoplasiranom CSKA.


Komentari