JE LI ITKO ZAPAZIO OVAJ DETALJ? Španjolac napao Jedvaja, ali onda se pojavio Perišić! (VIDEO)

FOTO: HNS

U 54. minuti utakmice došlo je do malih trzavica između španjolskog napadača, Alvara Morate, i stopera Hrvatske, Tina Jedvaja, a onda se pojavio Perišić.

Nije tajna kako je sloga među hrvatskim reprezentativcima uvijek bila važnija od same igre, što je na koncu i najvažnije. Kvalitetna, obiteljska atmosfera pokazala se ključem za dobar rezultat, a baš smo na utakmici Hrvatske i Španjolske imali prilike vidjeti jednu pravu malu minijaturu koja nam je otrkila kako bi igrači vjerojatno, kako se narodski kaže, poginuli jedni za druge.

U 54. minuti utakmice došlo je do malih trzavica između španjolskog napadača, Alvara Morate, i stopera Hrvatske, Tina Jedvaja. Morata je krenuo nasrtati na Jedvaja, a ovaj je malo ustuknuo, a onda se ni od kuda pojavio Ivan Perišić i pokazao Morati gdje mu je mjesto.

Iako je potez bio malo nesportski, a da je Morata teatralno pao kao što to neki čine, Perišić je mogao dobiti i karton, na kraju se ipak strast malo smirila, a mi smo imali prilike vidjeti jedno pravo bratsko ponašanje hrvatskih igrača.

>>> PRIZOR KOJEG ĆEMO ZAUVIJEK PAMTITI: Srnina gesta nakon utakmice ući će u povijest (FOTO)

>>> PROVOKACIJA ILI? Mamić i Šuker napravili pravi igrokaz pred tisućama navijača (FOTO)


Komentari