JAVIO SE ŠOKIRANI ĆORIĆ: ‘Previše se spominjem u negativnom kontekstu, oduzimate mi koncentraciju’

Facebook

Ćorić se trenutno nalazi, s U-21 reprezentacijom, u Španjolskoj gdje će igrati protiv Španjolaca u četvrtak u 18 sati, kvalifikacijsku utakmicu za Euro.

Podiglo se puno prašine nakon što je u javnost dospjela informacija kako je Dinamo “zaboravio” Antu Ćorića i ostavio ga slučajno u Spiltu nakon nedjeljnog derbija. No, iz kluba su ubrzo poručili kako je ipak bila riječ o nečem sasvim drugom. Ćorić je ostao na doping testu koji se malo odužio jer nije mogao mokriti na vrijeme, a u Zagreb se potom vratio u pratnji klupskih djelatnika nekoliko sati nakon što je Dinamov autobus stigao u Zagreb.

Cijelu tu situaciju odlučio je komentirati i mladi Ćorić putem svog službenog Facebook profila. On se trenutno nalazi s U-21 reprezentacijom u Španjolskoj gdje će igrati protiv Španjolaca u četvrtak u 18 sati, kvalifikacijsku utakmicu za Euro.

“Jako sam iznenađen povodom natpisa u kojima me se spominje, te se stvara negativna atmosfera oko mene. Sve moje igre, golovi i cijeli moj trud padaju u drugi plan ovakvim objavama. Kad već golovi i igre nisu dovoljni da me se spomene, onda mi bar nemojte oduzimati koncentraciju pred važan susret sa Španjolskom! Previše se moje ime koristi u negativnom kontekstu, pa bih Vas zamolio ubuduće da malo posvetite pažnju mojim igrama, a ja ću se evo potruditi da imate o čemu pisati… Sve moje misli su usmjerene samo na nogomet, nemojte mi to kvariti! Lijep pozdrav svima iz Španjolske”, napisao je Ćorić.

Screenshot
Screenshot

>>> IPAK GA NISU ZABORAVILI: U Dinamu otkrili što se zapravo dogodilo s Ćorićem

Komentari