JAVILI SE AUTORI SRAMOTNOG TRANSPARENTA: ‘Želimo im poraze jer igrači u plavim kvadratićima igraju za…’

FACEBOOK

Javili se autori transparetna koji je zgrozio cijelu Hrvatsku, a poslali su oštro pismo HNS-u kao i cijelom narodu.

Oglasili su se autori poruke upućene HNS-u koja je uoči nastupa Hrvatske na Euru osvanula na čiovskom mostu, “Sve izgubili dabogda”, a koja je zgrozila i javnost pa vjerojatno i same igrače. Dalmatinski portal objavio je pismo Torcide Trogir, skupine odgovorne za natpis na čiovskom mostu.

Pismo prenosimo u cijelosti

“Svim hipnotiziranim ‘kauč domoljubima’, probudite se mlitavci i kukavice!!!

Da, želimo im poraze, jer igrači u plavim kvadratićima u Francuskoj igraju za grupaciju koja je, bojimo se bespovratno narušila najosnovniju i najvažniju stvar – integritet sporta u HNL-u. Višegodišnje silovanje lige uz kriminal u sudačkoj organizaciji doveli su nas do zida. Dok pobjede reprezentacije slave uz folk, Žikino kolo i zajedničko navijanje s Turcima (!?), istinski hrvatski patrioti svim silama nastoje povratiti poštenje i čast našem nogometu. To nekad uključuje radikalne metode koje zahtijevaju dublje čitanje, a površnom i indoktriniranom promatraču se čine posve pogrešne

Krajnje je vrijeme da se stvari postave na pravo mjesto! Političari, novinari i akademsko zajednico, zašto ne djelujete, kukavice? Zar vam integritet sporta ništa ne znači? Sportski novinari, zašto ne postavljate konkretna pitanja onima koji nas prave budalama? Šutnjom i ulizivanjem sramotite svoju časnu profesiju! Zapitajte se svi što ostavljate budućim generacijama u nasljeđe! Djelujte odmah, jer problem se neće sam riješiti.

Jadna nam majka kad pored svih vas tzv. stupova društva ‘ulica’ mora pozivati na poštivanje osnovnih pravila i načela! A za one koji nas, autore transparenta, tako plitko i maliciozno etiketiraju orjunašima, kad se već referirate na period prije i za vrijeme Drugog svjetskog rata, onda ćemo vam u tome duhu i odgovoriti: Puk trogirskog kraja koji je od davnina hrvatski, je za vrijeme tog rata, na naš ponos, tamanija sve okupatore pa tako i orjunaše!

Domoljublje nije kreveljenje zamotano u kvadratiće! Domoljublje je djelovanje za opće dobro! Probudite se iz hipnoze, ‘kauč domoljubi’!!!

KN Torcida Trogir”.

>>> POČELO ‘ČEŠLJANJE’ PO KUĆAMA: OVIM navijačima policija je jutros pokucala na vrata?

>>> ŠOKANTNO OTKRIĆE HRVATSKE POLICIJE O HULIGANIMA: U zadnji tren spriječili katastrofu!

>>> BIVŠI NAVIJAČ PROGOVORIO O DRUGOJ STRANI NAVIJANJA: ‘Reći ću vam istinu o divljanju na tribinama’


Komentari