Janica Kostelić dala izjavu o HNS-u koja se većini navijača neće svidjeti

foto HINA/ Damir SENÈAR /ds

Državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport (SDUŠ ) Janica Kostelić izjavila je sinoć kako je svaka promjena u Hrvatskom nogometnom savezu (HNS) dobrodošla pa čak i u slučaju da se ne promijeni kandidat za predsjednika ako se stvari u HNS-u malo bolje poslože stanje se može promijeniti.

“Stanje u HNS-u je u nadležnosti Sportske inspekcije, a kako ja nemam uvid u kompletnu situaciju bilo bi neprofesionalno da komentiram nalaze Sportske inspekcije. Svaka promjena je dobrodošla pa čak i ako se na promjeni kandidat, a stvari se malo poslože stanje se može promijeniti”, kazala je Kostelić uoči sjednice Vlade RH.

Poruka je jasna, HNS mora promijeniti način rada ili njegovi čelni ljudi trebaju otići. Ipak, ni ova poruka Janice Kostelić neće zadovoljiti one navijače koji rješenje problema vide isključivo u smjeni sviju trenutnih vođa HNS, počevši od Zdravka Mamića naniže. Poruka u kojoj oni mogu ostati u HNS-u ako se poprave nije ono što ti navijači žele čuti.

Državna tajnica rekla je novinarima i da nije dobro upućena u načina na koji funkcionira HNS osim u onim stvarima koje se zakonski moraju provoditi.

“Što se tiče Skupštine oni su tu stvari posložili, a kako oni posluju to je puno šira slika”, rekla je Kostelić i naglasila da se nije čula s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom.


Komentari

loading...
-->