‘Izbornik’ ČAČIĆ potvrdio tko je gazda: ‘Nemam ništa protiv toga da budem MAMIĆEV ČOVJEK’

YouTube

“Kakvu su to karijeru imali Ivić, Mourinho i mnogi drugi? Sljedeće godine slavim 30. obljetnicu rada. Nema našeg trenera koji je prošao sve što i ja”, kazao je Čačić.

Znate za onu staru poslovicu, “S kim si takav si”, Ante Čačić poznatiji kao “izbornik” HNS-ove reprezentacije, živi je primjer te mudre izreke. Spomenuti strateg je u sportskoj talk-show emisiji koju vodi legendarni novinar Zdravko Reić, dao nekoliko arogantnih odgovora koji neodoljivo podsjećaju na one nadređenog mu El Jefea. 

Otvorio je maestralno tvrdnjom kako je znao da će biti izbornik i da se njegov izbor nije mogao izbjeći. Sam za sebe tvrdi kako od njega boljeg trenera nema u Hrvatskoj, a usporedio je svoju karijeru s onom Ivića i Mourinha. “Kakvu su to karijeru imali Ivić, Mourinho i mnogi drugi? Sljedeće godine slavim 30. obljetnicu rada. Nema našeg trenera koji je prošao sve što i ja“, odlučno će Čačić. “Izborniče”, još vam Mourinha koji je osvojio dva puta Ligu prvaka i radio čudesa s Portom, Interom i Chelseajem možemo oprostiti, ali preispitivati trenersku karijeru Ivića, koji je uz Ćiru 500 stepenica, ispred svih hrvatskih trenera, stvarno je nedopustivo. Dok ste vi treniranli po Dubravi, Lokomotivi, Sesvetama, Kamen Ingradu, spomenuti treneri harali su europskim nogometom i kupili velike trofeje.

No, nije ni tu stao već je nastavio s hvalospjevima upućenima šefu i još jednom potvrdio tko je uistinu vlasnik reprezentacije. “Nemam ništa protiv toga da budem Mamićev čovjek. On je za Dinamo, pa i hrvatski nogomet učinio brojne dobre poteze i ima velike zasluge”, kazao je Čačić.

Otkrio je i kako je do saznanja o svom dolasku na klupu HNS-ove reprezentacije saznao prije odluke izvršnog odbora. “Par dana prije sastanka IO-a Zdravko Mamić prvi mi je rekao da postajem izbornik. Nakon njega rekao mi je i Šuker”, riječi Čačića prenosi, Index.

Onda je nastavio još malo o sebi, uzdižući svoje sposobnosti na razine vrsnog psihologa i taktičara. “Smirio sam i psihološki stabilizirao reprezentativce, neke sam stavio na njihove prirodne položaje, osigurao sam da se bolje osjećaju”, priča o sebi “izbornik”.

Ispitivao ga je Reić o Romeu Jozaku, desnoj ruci poglavara HNS-a, na što se Čačić krenuo braniti. “Što s Jozakom? On je tehničko lice, ono što je nekad bio Srebrić, pa ne mislite valjda da će mi Jozak naređivati“, riječi Čačića.

Nakon svih ovih izjava nedvojbeno je kako je Čačić polako počeo preuzimati arogantan stav svojih trbuhozboraca i potvrdio još jednom kako jedan čovjek vlada hrvatskim nogometom.

>>>Šuker navijače nazvao ‘KUKOLJEM’, ‘KUKOLJI’ odgovaraju: ‘Strpi se još malo, doć će red na nas’

>>>LJUTITI HRVATSKI NAVIJAČI PORUČILI: ‘Raskalašeni poglavari HNS-a igrače pretvorili u piliće’

>>>TKO JOŠ MARI ZA NAVIJAČE? Zadnji je bio Slaven Bilić, a ‘prćija’ se samo širi

>>>PISMO JEDNOG BBB-ovca: ‘Dobili smo Arsenal, ali se još uvijek NISMO RIJEŠILI GAZDE!’


Komentari