‘Izborniče’, možete li vi POBIJEDITI RUSE?

YouTube

Hrvatska je dogovorila prijateljsku s Rusijom. Utakmica će se održati 17. studenog u Krasnodaru u 19:00 sati po lokalnom vremenu.

Posljednjih dana šuškalo se kako će momčad HNS-a prijateljsku utakmicu igrati protiv Rusije, a danas je to službeno i potvrđeno. Utakmica će se održati 17. studenog u Krasnodaru, stoji na službenoj stranici Saveza. Rusi su također potvrdili utakmicu, a ona bi se trabala odigrati na stadionu Kubana iz Krasnodara.

I Rusija i Hrvatska osigurale su izravan plasman na Europsko prvesnstvo 2016., pa bi ova utakmica trebala poslužiti kao pripremna utakmica. U protekla dva ogleda Hrvatsku je vodio Bilić i to još tamo 2006., na početku kvalifikacija za Euro 2008., dok je Ruse vodio Gus Hiddink. Tada su u Rusiji odigrali 0:0 (6. rujna), a u uzvratnoj na Maksimiru (6. lipnja) pred punim stadionom završilo je također bez golova. 

Može li nova Hrvatska vođena cjelokupnim konzorcijem HNS-a i “izbornikom” Čačićem doći do pobijede saznat ćemo 17. studenog u 19:00 sati po lokalnom vremenu.

>>>‘Izbornik’ ČAČIĆ potvrdio tko je gazda: ‘Nemam ništa protiv toga da budem MAMIĆEV ČOVJEK’

>>>Ante Čačić : Neka ti navijači bojkotiraju i ŽIVE U SVOM SVIJETU!

>>>


Komentari