Izbili novi okršaji između HRVATA i SRBA na Malti (FOTO/VIDEO)

Times of Malta

Troje ozljeđenih u tuči nakon utakmice s Maltom.

Noćne more imat će Maltežani od hrvatskih navijača. Na stadionu nisu napravili štetu niti bilo kakav drugi izgred, ali zato su se pobrinuli da naprave izvan stadiona. Sinoć oko 23 i 30 nakon utakmice u kojoj je Hrvatska pobijedila Maltu 0:1., izbila je nova tuča između Hrvata i Srba. Okršaj se dogodio u St. George’s Bayu, a za vrijeme incidenta zapaljena je baklja.

Troje ljudi je ozlijeđeno, jedna osoba zadobila je prijelome, druga opekotine, a za treću osobu vrsta ozlijede još nije poznata, piše Times of Malta. 

Times of Malta
Times of Malta

Prisjetimo se, hrvatski navijači jučer u ranim jutarnjim satima upustili su se u tučnjavu sa zaštitarima iz Srbije koji su radili za noćni klub White Palace u centru Pacevillea na Malti. Intervenirala je policija, a uhićeno je šetero ljudi. U okršaji su korišteni stolovi i stolci, a pojavio se i video.

Ubrzo nakon toga pojavila se informacija kako hrvatski navijači pokušavaju preko lokalnog stanovništva kupiti karte za utakmicu, a jedan je čak i izjavio kako ćemo ih vidjeti na televiziji. Uz to tijekom jučerašnjeg dana na Facebooku se pojavila prijetnja Torcide upućena savezu: “Gotovi ste, gotovi”. 

>>>Sukob HRVATSKIH NAVIJAČA sa zaštitarima iz SRBIJE: Maltežani im kupuju karte, Torcida poslala oštre poruke (VIDEO)


Komentari