INTER ZAPREŠIĆ IZRAVNO U 1. LIGU: Igrači proslavili bakljadom! (VIDEO)

facebook/izagola

Nakon dvije godine “Div iz predgrađa” izborio je povratak u elitni razred hrvatskog nogometa.

U pretposljednjem kolu Zaprešičani su osvojili presudni bod (1:1) na domaćem terenu protiv Dugopolja. Kiša je natopila teren, što je uvelike utjecalo na kvalitetu igre.

Poveli su u 83′ minuti gosti. Nakon centaršuta s desne strane glavom pogađa Gruica, no već 3 minute kasnije sudac dosuđuje dvojbeni kazneni udarac za domaće. Siguran je s bijele točke bio najbolji strijelac “žuto-plavih”, Makedonac Ilija Nestorovski,  a kako je prvi pratitelj Gorica već “eliminirana” iz borbe za Prvu ligu nedobivanjem licencije za Prvu ligu Zaprešičani su mogli početi slaviti.

I proslavili su i to bakljadom na igralištu. Budući da je pirotehnika zabranjena na sportskim borilištima u Hrvatskoj neki se pitaju hoće li “prekršitelji” biti propisno kažnjeni. Naime, za takve i slične prekršaje navijači bivaju kažnjeni zabranom prisustvovanja svih utakmica svog kluba u trajanju od jedne do dvije godine (s obvezom javljanja u nadležnu policijsku postaju). Znači li to da sljedeće sezone trener Samir Toplak neće moći računati na pola ekipe? Teško je u to povjerovati, jer se često zakon ne primjenjuje jednako na svima.

A kako su igrači Intera proslavili ulazak u 1. HNL pogledajte u video isječku…


Komentari