INTER nakon HODŽIĆA zagrizao za još jednog DINAMOVCA

Facebook

Nerazzurri su poslali Dejana Stankovića na utakmicu Dinama i Olympiacosa, no, zvijezda nije igrala od prve minute.

Nakon što je prije nekoliko dana procurila glasina kako je Inter zainteresiran za usluge napadača Modrih, Armina Hodžića, danas se u talijanskim medijima pojavila puno konkretnija informacija o interesu za Markom Pjacom.

Naime, na utakmici protiv Olympiacosa među gledateljima se nalazio i pomoćni trener Intera, Dejan Stanković. Bio je u službi skauta i došao se osobno uvjeriti u kvalitete mladog nogometaša, ali Mamić je imao druge planove i ostavio Pjacu na klupi sve do 61. minute. Pjaca nije stigao pokazati dovoljno, a još k tome osobno je sudjelovao u porazu Dinama. No, to vjerojatno neće ublažiti interes Talijana jer je Pjaca već neko vrijeme na meti velikih klubova.

Prisjetimo se, Pjacu je još ovoga ljeta želio dovesti Interov gradski rival Milan, ali konkretne ponude nije bilo. Zimski prijelazni rok već je nekako predodređen za migraciju igrača Dinama u Inter (Kovačić, Brozović), pa je za očekivati da će Nerazzurri vrlo brzo poslati ponudu za Pjacu.

Interes je potvrdio i Pjacin agent Marko Naletilić. “Mogu potvrditi kako Inter prati Pjacu već neko vrijeme, ali prate ga i ostali klubovi. Trenutno još ne pregovaramo s Interom, a Dinamo za sada ne želi prodati Pjacu u siječnju, no, sve ovisi o ponudama koje pristignu“, kazao je Naletilić za fcinrernews.it.

Nema dvojbe kako Pjacu čeka transfer u veliki klub i da će se voditi prava bitka. Pjaca trenutno prema Transfermarktu vrijedi 6.5 milijuna eura, što može značiti samo jedno, da ga Mamić neće pustiti ispod 15-ak milijuna eura.

>>>DINAMO opet otvara vrata trgovine INTERU, nevjerojatno je TKO JE NOVA META


Komentari