IMA LI OVO IKAKVOG SMISLA? HNS opet podigao cijene karata i to za utakmicu s Moldavijom!

Facebook

Savez je pustio u prodaju karte za utakmicu s Moldavijom koja se igra u petak 27. svibnja s početkom u 20 i 30 u Koprivnici, a cijene su znatno više nego one na prošloj prijateljskoj protiv Izraela.

Hrvatska nogometna vrsta okupila se u Zagrebu tjedan dana prije prve “pripremne” utakmice uoči Europskog prvenstva u Francuskoj. Izbornik je najavio kako će na prvoj utakmici, onoj protiv Moldavije (druga je protiv San Marina u Rijeci) u Koprivnici sljedećega petka, ipak biti bez nekolicine standardnih prvotimaca.

Tako protiv europske nogometne velesile, Moldavije, nećemo gledati Marija Mandžukića, Darija Srnu, Ivana Rakitića kojima sezona traje nešto duže zbog finala Kupa, a Modriću i Kovčiću sezona će završiti još tjedan dana kasnije zbog finala Lige prvaka 28. svibnja. Ove petorica, koji su inače okosnica prve momčadi, tako neće sudjelovati na treninzima u Termama Sveti Martin.

Što se tiče utakmice s moćnom Moldavijom, na njoj će navodno dobiti priliku svi koji kod Čačića baš i nisu igrali, dok ćemo pravi test imati na utakmici sa San Marinom (4. lipnja) na kojoj ćemo vidjeti je li Hrvatska, u punome sastavu, spremna za Euro. Nakon pripremnoga ciklusa Čačić će morati skratiti popis na 23 igrača odnosno sa sadašnjeg popisa od 27 igrača morat će izbaciti trojicu i jednog vratara.

Digli cijenu karata

I sada dolazimo do jedne zanimljive i nimalo logične činjenice. Naime, Savez je pustio u prodaju karte za utakmicu s Moldavijom koja se igra u petak 27. svibnja s početkom u 20 i 30 u Koprivnici, a cijene su znatno više nego one na prošloj prijateljskoj protiv Izraela. Tako ćete, ako želite gledati Vatrene s koprivničkih tribina morati izdvojiti 12o ili 100 kuna, a recimo, protiv Izraela ste morali dati 30 do 80 kuna.

“Pravo na kupovinu internetom imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, OIB i adresa kupca) na HNS-ovom portalu za ulaznice. Jedna  osoba može kupiti najviše šest ulaznica. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice”, poručili su iz Saveza i napomenuli, “U slučaju da se cijeli kontigent ulaznica ne proda putem internetske prodaje, ostatak će se prodavati na blagajnama stadiona od 23. svibnja do prodaje svih ulaznica. Radno vrijeme blagajne je od 12 do 17 sati”, kažu iz Saveza.


Komentari