Ibrahimović skinuo REKORD, Pauleta mu napisao DIRLJIVO pismo

Facebook

“Ti si netko kome se divim i čestitam ti. Sretan sam što je igrač kao ti srušio moj rekord”, kazao je Pauleta.

Ibra je u nedjeljnom susretu s Marseilleom dobio pobjedu svom klubu dvama pogotcima s bijele točke. No, pobjeda je pala u drugi plan jer je Šveđanin srušio klupski rekord u broju postignutih pogodaka. Do sada je prvo mjesto držao legendarni Pedro Pauleta sa 109. golova, Ibrahimović je upisao 110. i time ušao u povijest kao najbolji strijelac kluba.

Inače hvalisavi Ibrahomović, komentirao je vrlo skromno. “Bilo je dobro. Bila je to važna utakmica, a mi smo pobijedili, usput sam srušio i rekord. Ostat će mi u dobrom sjećanju. Već godinama s PSG-om stvaram povijest tako da je ovo samo još jedna priča u nizu”, riječi Ibrahimovića prenosi goal.hr.

No, koliko je Ibra bio hladan, toliko je bivši vlasnik rekorda Pauleta bio emotivan. Portugalac je napisao dirljivo pismo upućeno novom rekorderu.


“Ti si netko kome se divim i čestitam ti. Sretan sam što je igrač kao ti srušio moj rekord. Rekordi su tu da se ruše. Ja sam bio presretan kada sam srušio Rechetauov rekord od 100 golova i znao sam da će i mene netko jednom prestići. Presretan sam zbog tebe, jedan si od tri najbolja igrača na svijetu. Ne ljutim se iako sam držao ovaj rekord osam godina. Ronaldo je već srušio moj rekord za reprezentaciju s 55 pogodaka, a sada je na tebe došao red”, piše Pauleta i nastavlja “Kada si potpisao za PSG nisam mislio da ćeš baš ti srušiti moj rekord jer je danas teško zamisliti da jedan igrač ostane četiri pet godina u istom klubu. Igraču tvog kalibra s momčadi kakvu PSG danas ima rekordi su normalna stvar. Ja sam imao prilike s PSG-om igrati samo jednom u karijeri pa se nadam da ćeš ti imati vremena napraviti nešto veliko s mojim klubom,” pismo Paulete prenosi France Football.

Pauleta je legenda PSG-a u kojem je proveo šest sezona i zabio 109 pogodatka. Valja napomenuti kako je igrao u onom periodu kada je PSG bio prosječna momčad bez previše zvijezda i kada su držali sredinu francuskog prvenstva, a znali su završavati i na 16. mjestu. Što bi tek danas radio Pauleta kada bi iza leđa imao igrače kakve ima Ibrahimović, to možemo samo ostaviti mašti.

Komentari

loading...
-->