Humanitarna akcija Futsal Dinama: ‘Boysi, dođite u što većem broju’

facebook: Futsal Dinamo

Ovog petka Futsal Dinamo dočekuje šibensku Crnicu, a utakmica će osim sportskog imati i veliki humanitarni značaj. 

Futsal Dinamo će u petak od 20:15 sati u Dvojci Doma sportova pokušati doći do prve pobjede u prvenstvu i to protiv novopečenog prvoligaša koji je iznenađujuće na otvaranju prvenstva remizirao s prvakom Nacionalom 7-7. Utakmica protiv Crnice odigrat će se u sklopu humanitarne akcije za obitelj nedavno preminulog navijača Dinama Domagoja Matezovića – Mića. Tragično preminuli mladić iza sebe je ostavio ženu i troje djece pa su BBB na ovaj način odlučili pomoći prijatelju s tribine.

Futsal Dinamo po prvi će puta organizirati humanitarnu tombolu, minimalna donacija za jedan kupon je 20 kuna, a u igri se može osvojiti Modri dres kluba s potpisom hrvatskog reprezentativca Kristijana Grbeše, godišnju ulaznicu za sve domaće utakmice ili rundu Karlovačkog (4 pive) za svoje društvo.

Također, na ulazima u dvoranu bit će plave kutije u kojima će posjetitelji moći ostaviti donaciju.

“Ovo je simbolična gesta Kluba s kojom želimo pomoći jednoj mladoj obitelji u teškoj situaciji, ali i prilika da se prisjetimo prijatelja s tribine. Zato dođi u petak od 20:15 u Dvojku, kupi nagradni kupon i pokaži da mi svoje ljude ne zaboravljamo!“, piše na stranicama kluba.

MNK Futsal Dinamo – MNK Crnica Šibenik, Dom sportova 2, 27.10.2017. u 20:15

foto: Futsal Dinamo
foto: Futsal Dinamo


Komentari