Huligani devastiraju Karlovac: ‘Šta je pi*ke, bježite po svome gradu’!

Foto: Bruno Herljević

U nedjelju oko 14 i 40 u samom centru Karlovca u Radićevoj, sukobile su se navijačke skupine Dinama i Hajduka. Deseci navijača su također vandalizirali po gradu, bacali stolce i stolove s terasa kafića, kako su bacali kamenje, a obezglavili su i jedan spomenik.

Sliku dekapitiranog spomenika poslao nam je čitatelj.

Foto: Čitatelj

Iz navijačkih krugova doznajemo kako je riječ o sukobu BBB-a i Torcide, koja je usput stala u Karlovcu na putu do Zagreba gdje je Hajduk u nedjelju u 16 sati igrao protiv Lokomotive.

Na društvenim mrežama ima svačega. Jedni pišu kako je samo Torcida vandalizirala po gradu, bacala kamenje i razbijala, a drugi pak pišu kako je došlo do fizičkog obračuna s pripadnicima BBB-a.

U međuvremenu procurilo je nekoliko snimaka divljanja navijača po Karlovcu. Na jednom od spomenutih videa vidi se kako jedna navijačka skupina bježi od druge, a osoba koja je snimala za njima viče: “što je pičke, bježite u svom gradu”. Tko je koga natjeravao po Karlovcu, BBB Torcidu ili obratno, ne možemo reći, ali na društvenim mrežama piše se kako su BBB-ovci bili ti koji su bježali. Međutim, to su sve nagađanja.

Torcida danas u Karlovcu (part.2)

VIDEO: Torcida danas u Karlovcu (part.2)

Gepostet von Tifo Tribina am Sonntag, 21. Oktober 2018

Torcida danas u centru Karlovca

VIDEO: Torcida danas u centru Karlovca

Gepostet von Tifo Tribina am Sonntag, 21. Oktober 2018

Piše Bruno Herljević


Komentari