Hrvatska reprezentacija PALA NA FIFA-inoj rang listi (FOTO)

Facebook

Izgleda da su utakmice protiv Azerbajdžana i Norvešeke, osim za Kovača, bile kobne i za rang na FIFA-inoj ljestvici.

Loši rezultati Hrvatske u kvalifikacijama za Euro 2016. ostavili su traga i na FIFA-inoj ljestvici. Danas objavljena ljestvica ne nosi dobre vijesti za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. U odnosu na prošli mjesec Hrvatska je pala za dva mjesta i sada se nalazi na 16. mjestu. Izgleda da su utakmice protiv Azerbajdžana i Norvešeke, osim za Kovača, bile kobne i za rang na FIFA-inoj ljestvici. Hrvatsku je pretekla Češka zbog pobjeda nad Kazahstanom i Latvijom.

Bolje nisu prošli ni Talijani koji su pali za jedno mjesto i sada su na 17. mjestu, Norvežani su pobjedom protiv Hrvatske skočili sa 69. mjesta na 34., Bugari su pali za deset mjesta i sada su na 78. poziciji, dok se Malta popela sa 160. mjesta na 157. koje dijele sa Singapurom. Azerbajdžanci su skočili na za pet mjesta i sada su 105.

Na prvom mjestu i dalje stoluje Argentina, ali drugo mjesto koje je do sada zauizmala Belgija preuzela je Njemačka. Portugalci su skočili na četvrto mjesto, a Kolumbija je preselila na peto mjesto. Španjolci su sa 11. mjesta dospjeli na šesto. Brazil je pao na 7. mjesto, a Chile i Wales su zamijenili mjesta. Deseto mjesto i dalje drži Engleska.

Screenshot
Screenshot

 


Komentari