HRVATSKA BEZ PROBLEMA ‘RAZVALILA’ LITVU! Još strepimo hoćemo li vidjeti Euro u susjedstvu

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Nada za Euro još uvijek živi za hrvatsku U21 reprezentaciju! Izabranici Igora Bišćana do vrha su napunili mrežu Litve te slavili sa 7:0, a na ruku im je išao i rezultat iz druge utakmice ove skupine u kojoj je Grčka golom Christopoulosa s 1:0 pobijedila Škotsku.

Tako smo se domogli drugog mjesta u skupini iza Češke, no još ćemo neko vrijeme strepiti za plasman na Euro kojem su sljedeće godine domaćini Slovenija i Mađarska.

Hrvatska je posao danas na Aldo Drosini riješila već nakon prvih pola sata kada smo imali 3:0 golovima Špikića, Muse i Šverka.

U nastavku su još pogodili Šutalo, Musa te dvaput Moro.


Unatoč velikoj pobjedi još uvijek nismo sigurni da ćemo igrati na Euru, već moramo pričekati rasplet ostalih skupina.

Na Euro ide pet najboljih drugoplasiranih, a tri mjesta već su zauzeli Švicarska, Island, te vjerojatno Portugal, koji još uvijek može i do prvo mjesta u skupini, ako pobijedi Nizozemsku u dvoboju za prvo mjesto.

Za preostala dva mjesta konkuriraju uz Hrvatsku još tri reprezentacije koje igraju kasnije, a to su Belgija, Rumunjska te Poljska.

Što se tiče naše skupine na koncu je Češka osvojila prvo mjesto sa 21 bodom, Hrvatska je druga sa 20, Škotska na trećem mjestu ima 18, a Grčka je četvrta sa 16 bodova. Litva ima 10, a na začelju je San Marino sa 10 poraza.

Komentari