HRVATI VRUĆA ROBA NA TRŽIŠTU: Zbog sjajnih igara na Euru, ove igrače traži pola Europe! (FOTO)

Facebook

Kako je Hrvatska na ovom Euru pružila nekoliko odličnih partija, ponajviše protiv Turske i Španjolske, tako je u prvi plan iskočilo podosta imena.

Premda su neslavno, gotovo tragično, ispali s Europskog prvenstva, hrvatski reprezentativci su sjajnim igrama privukli golemu pažnju renomiranih klubova. Jasno je kako nakon svakog prvenstva dio igrača dobije na vrijednosti, ali rijetko se dogodi da pola neke momčadi pobudi tako velik interes, obično su to individualci iz pojedinih momčadi. No, kako je Hrvatska na ovom Euru pružila nekoliko odličnih partija, ponajviše protiv Turske i Španjolske, tako je u prvi plan iskočilo podosta imena.

Dosta su se spominjali Badelj, koji je na sveopće iznenađenje odigrao fenomenalno u svim utakmicama, potom Brozović, koji je samo nastavio odličnu formu iz Intera u repki, tu su naravno Vida i Ćorluka, ali dvojica su već gotovo pronašla nove klubove. Riječ je o Ivanu Perišiću i Marku Pjaci. Nema dvojbe kako je Perišić briljirao u svim utakmicama, borio se, proigravao, centrirao, zabijao, a baš mu je ta požrtvovnost donijela i pojačani interes velikih klubova. Iako se njegovo ime kroz godinu često spominjalo u kontekstu transfera, nakon ovog prvenstva gotovo je sigurno da bi Perišić mogao napustiti redove Intera.

Perišić ide u Englesku?

Prema napisima talijanskih medija, odnosno Calciomercata, za Perišićeve usluge najviše je zagrizao Arsenal. Wenger je navodno oduševljen Perišićem i vidi ga kao idealno riješenje za lijevo krilo. No, Topnici nisu jedini, naime, prije nekoliko dana procurila je informacija kako njegove usluge potražuje i Chelsea, koji je spreman odvojiti 30-ak milijuna eura. Isto tako spominjao se i prelazak u Manchester United koji također očajnički traži kvalitetno lijevo krilo jer im se dovođenje Memphisa Depaya nikako nije isplatilo. To je u principu ono najsvježije što se tiče Perišića, ne zaboravimo samo kako je i prije prvenstva interes za njim bio golem, a tek nam predstoji vidjeti gdje će nastaviti karijeru.

Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Za Pjacu izvješena cijena

Kada govorimo o Pjaci, moramo naglasiti kako je on već ionako jednom nogom izvan Dinama, njegov transfer zapravo nije upitan, samo je pitanje koji će klub ponuditi dovoljno novca. Za Pjacu pljušte ponude još od prošle zime. Od Bologne, Intera, Benfice, pa sve do Bayerna, Milana, uglavnom tražilo ga je pola Europe. Vjerojatno ga traže i sada, samo što se utrci pridružilo još nekoliko izuzetno jakih konkurenata. Pjaca na prvenstvu nije igrao puno, ali je igrao kvalitetno i pokazao je svijetu kako njegovo vrijeme u reprezentaciji tek dolazi. Naravno, to su odmah primijetili i u Liverpoolu i Borussiji Dortmund pa su i oni krenuli u lov na talentiranog Dinamovca. Ponude su već navodno stigle, ali su odbijene jer Dinamo za njega traži oko 20 milijuna eura, a do sada je najviša ponuda bila 15 milijuna.

Jednom kada krene nadmetanje, do te cifre od 20 milijuna zasigurno će se doći, a tko će biti dovoljno hrabar i odlučan da izdvoji toliko za mladog Dinamovca tek trebamo vidjeti.

>>> ČAČIĆ SE U SUZAMA OBRATIO JAVNOSTI: ‘Srna ostaje, pobijedili smo huligane, a ne nikakvi ostojići…’

>>> SVI SU POLUDJELI ZA PERIŠIĆEM: Dva legendarna kluba u borbi za najveće otkriće Eura 2016.!

 


Komentari