HRVATI IDU STOPAMA RUSA I ENGLEZA: Procurila informacija, bit će nereda na utakmici s Češkom

Facebook

Utakmicu s Turskom obilježilo je relativno mirno i pristojno ponašanje navijača koji su se čak družili i pjevali s turskim navijačima, no, priča je sada malo drugačija.

Hrvatska reprezentacija u petak 17. lipnja igra protiv Češke na Europskom nogometnom prvenstvu u drugom kolu skupne faze natjecanja. Nakon što je pobjeda nad Turskom prošla bez većih incidenata, iz navijačke udruge ‘Uvijek vjerni’ pak tvrde kako će na nadolazećoj utakmici s Česima možda biti nereda.

“Utakmica u petak ima svoju draž, ali ono što se može dogoditi na tribinama ne mora imati svoju draž. Imamo informacije koje nisu dobre, postoji određeni antagonizam dijela navijačkih skupina prema hrvatskoj reprezentaciji i Savezu. Ne želimo da se dogodi nešto loše, ali postoji potencijal da se dogodi”, tvrdi Kruno Grlević iz Kluba navijača Uvijek vjerni, pa napominje, “Iz navijačkih krugova imamo informacije da će doći do nereda, da će doći određeni ljudi koji bi mogli prekinuti utakmicu. Bit će potencijalnih provokacija, a ne znam hoće li to otići u neku krajnost”, tvrdi Grlević, prenosi Index.

Utakmicu s Turskom obilježilo je relativno mirno i pristojno ponašanje navijača koji su se čak družili i pjevali s turskim navijačima, osim što je dio njih na ulicama Pariza i na stadionu, jedan kraći period, skandiralo “Za dom spremni”, ustaški poklič zbog kojeg je Savez kažnjen već nekoliko puta novčano i igranjem pred praznim tribinama. Naravno, tu je i nezaboravni ulazak navijača na teren prilikom proslave pogotka Luke Modrića, ali osim toga incidenata poput tučnjava ili nečeg goreg, nije bilo.

>>> SVI BI TREBALI ZAHVALITI OVOM NAVIJAČU: ISIS je mala beba naspram huliganske elite iz cijele Europe!

>>> O NJEMU BRUJI CIJELI SVIJET: Oglasio se navijač koji je uletio na teren i zagrlio Modrića (FOTO)


Komentari