Osvrt na priopćenje: HNS sramotno ignorirao želju Zlatka Dalića!?

foto: HNS

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza danas je na sjednici donio nekoliko odluka, a onu najvažniju nije ni spomenuo! 

Baš kako smo jučer pisali i najavljivali HNS je danas odlučio totalno ignorirati želje novog izbornika Zlatka Dalića, koji je javno iznio želju da mu pomoćnik u reprezentaciji bude Dražen Ladić. Za one koji ne znaju, Ladić je bio bivši izbornik mlade reprezentacije Hrvatske, no nakon što je pravomoćnom sudskom odlukom ovršio Dinamo za 7,5 milijuna kuna, to se očito je, nije svidjelo Mamiću i Vrbanoviću, pa je danas Izvršni odbor HNS-a samo potvrdio Ivicu Olića kao pomoćnika Zlatka Dalića, dok o Draženu Ladiću u priopćenju nema ni jedne riječi.

>> KOMENTAR: Hoće li Šuker i Mamić sutra udovoljiti Daliću i izabrati čovjeka kojeg ne žele?

Podsjetimo, Dinamo je zatražio reviziju ovrhe na što je Ladić bez puno ustručavanja kazao kako su u Dinamu “zapravo pokazali kakav im je karakter” što je očito pogodilo drugu stranu. A karakter koji vlada u Dinamu isti je i u Izvršnom odboru HNS-a, pa se tako totalno ignorirala želja Zlatka Dalića da pored sebe ima Ladića u odlučujućim utakmicama za odlazak na SP protiv Grčke. Doduše, HNS nije spomenuo ni trećeg s liste Dalićevih želja, Darija Srnu, no riječ je o aktivnom nogometašu koji ima obveze sa Šahtarom.

HNS, čini se, nije mogao prijeći preko 7,5 milijuna, a još više preko Ladićevih riječi o karakteru vrhuške Dinama. HNS je, ako se sljedećih dana nešto ne promijeni i ipak pridruži Ladića reprezentaciji, definitivno potvrdio da je odlučio staviti vlastite interese i osjećaje ispred onih reprezentacije i Zlatka Dalića.


Izvršni odbor u priopćenju je naveo i da privremeno obustavlja sve aktivnosti vezane za izgradnju nogometnog centra na Sveticama, kao i da će infrastrukturni prioritet HNS-a u narednom razdoblju biti projekt obnove nogometnih igrališta kako bi se klubovima i nogometašima omogućili kvalitetniji uvjeti za svakodnevni rad.

 

Komentari

loading...