HNS PRAVDA DINAMO? Objavili mapu gdje pokazuju otkud su rodom mladi reprezentativci (FOTO)

Hns / Facebook

Gledajući po gradovima najviše je rođenih u Zagrebu, devetorica, slijede Varaždin i Split sa dvojicom.

Na stranicama HNS-a osvanula je karta Hrvatske sa slikama naših nogometnih reprezentativaca do 17 godina, na kojima za svakog piše mjesto rođenja.

“Od Slavonije do Dalmacije, od Istre do doline Neretve, od sjevera do juga i od istoka do zapada – naši U-17 reprezentativci rođeni su diljem Lijepe naše, a neki i izvan nje. I pokazali su kako se dobro zajedno bore za Hrvatsku! Bravo dečki!”, piše na stranicama HNS.

Na prvu je neobično da HNS piše odakle je koji igrač, s obzirom da to do sada nije bio slučaj. Ali kada se u obzir uzme da je dio javnosti kritizirao činjenicu da u reprezentaciji igraju većinom igrača iz Dinama, a od prvih 11 čak 10 je Modrih igrača, onda stvari postaju malo jasnije. Očito su u HNS-u htjeli pokazati da ne igraju samo Dinamovci i Zagrepčani, pa je tako među igračima Dinama i Nikola Moro rođen u Splitu, Marko Đira iz Šibenika i Matej Hudeček iz Bjelovara, a u Hajduku i vratar Šutalo iz Metkovića.


Hns / Facebook
Hns / Facebook

Nemamo ništa protiv za ovakvu situaciju ako doista igraju najbolji. A s obzirom da su naši dogurali do četvrtfinala SP očito i igraju. Gledajući po gradovima najviše je rođenih u Zagrebu, devetorica, slijede Varaždin i Split sa dvojicom.

Komentari

loading...