HALILOVIĆU UPITNA KLUPSKA KARIJERA: Pozvan je i u repku, ali matični klub ga se ipak odriče

Facebook

Sudbina mladog veznjaka za sada je upitna jer ga Barcelona navodno ne želi.

Španjolski mediji pišu kako Barcelona navodno neće računati na usluge hrvatskog reprezentativca, Alena Halilovića, u sljedećoj sezoni. Bivši veznjak Dinama i jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa ove sezone igra na posudbi u Sporting Gijonu koji se bori za opstanak u Primeri. Halilović je neko vrijeme oduševljavao publiku i činilo se kako će napokon procvasti, ali onda je sve stalo.

Njegova momčag uglavnom niže poraze, a on je malo na terenu malo na klupi. Barceloni se vjerojatno ne sviđa što Halilović nije ostvario veći učinak i napredak u Sportingu pa je vjerojatno zato njegova sudbina neizvjesna. Za sada se može govoriti o nekoliko opcija, ostanak u Sportingu, ali vjerojatno samo ako klub ostane u prvoj ligi, moguća je opcija posudbe u nekom drugom klubu, ali valja u obzir uzeti i raskid ugovora jer Halilović je već zagazio u 20. godinu života i ako do sada nije izborio mjesto u Barceloni vjerojatno niti neće.

U cijeloj priči zanimljivo je to kako je Halilović, unatoč oscilacijama u Sportingu i neizvjesnoj budućnosti ipak dobio mjesto u reprezentaciji, dok recimo Pašalić koji je ove sezone sjajan u Monacu nije.


Komentari