GARANTIRANO ĆE VAS PROĆI TRNCI: Uz ovaj BBB-ov video nabrijavat će se brojne generacije (VIDEO)

hr.wikipedia.org

U videu se mogu vidjeti najveće bakljade, najljepše koreografije, gromoglasno navijanje pa čak i tučnjave, naravno, sve to je popraćeno vrhunskom glazbenom podlogom.

Navijačka skupina Bad Blue Boys uskoro slavi 30 godišnjicu od osnutka. Da, stvarno je prošlo trideset godina. Bilo je tu svega i svačega, pjesme, navijanja, tuča, hrabrih borbi protiv sistema, okršaja s drugim navijačkim skupinama, proplakanih suza, puno smjeha nakon dobivenih derbija, slavlja nakon osvojenih prvenstava i na koncu vječne i neizmjerne ljubavi prema Dinamu.

BBB će u subotu 12.3., proslaviti “tri banke”u zagrebačkom klubu Boogaloo, a organiziran je veliki koncert s početkom u 21 sat. Naravno, prvo se ide na tekmu Futsal Dinama koji igra protiv Vrgorca u 15. kolu HMNL-a, u Kutiji šibica u 17 sati, a onda pravac Boogaloo.

Nastupat će dobro poznati Rockheadsi, bend iza kojeg je 12 godina vrhunskih obrada hard-rock hitova legendarnih bendova kao što su AC/DC, Motorhead, Iron Maiden i dr. Slobodno se može reći jedan od najboljih bendova takvog tipa u državi, a i šire. Imali smo ih prilike čuti na prošlogodišnjem izdanju memorijalnog turnira “Za sve one kojih nema” u Dubravi, a često nastupaju po mnogim zagrebačkim klubovima. Kao glavni bend večeri nastupit će Kategorie C, bend iz Bremena poznat je na OI! sceni već dugo, koliko zbog same glazbe toliko i zbog njihovih političkih stavova. Bend ne krije svoje političko opredjeljenje zbog čega su njihovi koncerti nekoliko puta zabranjivani, a puno njihovih pjesama posvećene su navijačkim temama. Uostalom i samo ime bend je preuzeo iz navijačke subkulture.

Uz njih nastupat će i DJ Pillsman kao i DJ Sthekerson te bend Lucky Day.

Karte su u prodaji u KND (Ilica 37), a cijena karata iznosi 40 kuna, a na dan koncerta 50 kuna.

Osvanuo i fenomenalan video

Kako se bliži rođendan, tako je internetom počeo kružiti “slavljenički” video koji je u 15 minuta sažeo sve najjače trenutke iz povijesti BBB-a. U videu se mogu vidjeti najveće bakljade, najljepše koreografije, gromoglasno navijanje pa čak i tučnjave, naravno, sve to je popraćeno vrhunskom glazbenom podlogom. Savjet je pogledajte ga još jednom prije odlaska u Boogaloo jer će vas posebno nabrijati, a isto možete napraviti i u uoči utakmice da se Kutija šibica još jače zatrese.

Uživjate u videu, vrijedi ga vidjeti!


Komentari