Gadno se piše LEWANDOWSKOM

Facebook

Nova mlada zvijezda Modrih čuvat će novopečenog rekordera.

Jučerašnja vaterpolska utakmica na Maksimiru protiv Osijeka, poslužila je taman da se ključni igrači malo odmore i da dio postave za utorak odigra smanjenu minutažu. Za jednog igrača ova utakmica bila je pravi test, a taj test je izgleda položio. 

Kako je Mamić objavio da je Sigali izvan pogona, Schildenfeld srlja iz ozljede u ozljedu, a Pavičića smo već skoro zaboravili, u prvi plan je iskočio mladi Filip Benković. Baš bi on trebao u utorak startati od prve minute na gostovanju u Munchenu. Odlaskom Šimunovića, mladom Benkoviću kao da je svanulo. Ušao je protiv Arsenala i dobro odigrao, igrao je derbi s Hajdukom cijelu utakmicu i bio solidan, a sada ga čeka debi od prve minute protiv Bayerna. Mamić izgleda ima puno povjerenja u Benkovića kada mu povjerava čuvanje “ubojice” kao što je Lewandowski, doduše nema baš previše izbora zbog ozljeda pola obrambenih igrača, ali do sada je Filip bio pouzdan. Ako se nekim slučajem dogodi da Modri uspiju napraviti novo čudo i zaustaviti minhenski stroj, Benković bi mogao postati nova mlada zvijezda Dinama.

Podsjetimo samo da je Lewandowski u prošloj utakmici porušio nekoliko rekorda zabivši pet pogodaka u 8 minuta i 59 sekundi. Piše li se gadno Lewandowskom, vidjet ćemo u utorak u 20 i 45.


Komentari